ВЕЧЕ НЯМА ДА ДАВАТ ПО ЕДНО КУЧЕ НА ПУТИН  ПУТИН НИ ИСКА МОБИЛИЗИРАНИ ВСИЧКИТЕ

Статистика

  1. 298088 Комикса общо
    /
    0 Комикса за деня

Коментари на часа

Книгата на Тимъти Снайдър за геноцида на Сталин и Хитлер е отново в книжарниците

/ Книги 37
МОЙШЕ  ТОЛКОЗ МОЙШЕ ТОЛКОЗ / Неутрално
[quote#1:"Силвия Колева"]Току-що ми напомниха колко добре е отлежал тоя туит от 12 февруари 2022 на Руското посолство в Швеция. Вие преценете дали трябва да вярвате на изявленията на Русия."Примери за широкомащабна дезинформационна кампания от западните медии, раздухваща твърдението че Русия планира да нахлуе в Украйна"https://twitter.com/MargoGontar/status/1597999965640732672 [/quote] Ще си сейвна този линк към туита, мерси😀. До коментар [#1] от "Силвия Колева": ------------------------ [quote#3:"Julian Mall"]..."Това еврейче Тимъти Шнайдер ми отвори очите че първият лагер в Соловки бил открит специално за украинските селяни?! След като геноцидите са му любима тема защо не вземе да популяризира първият геноцид в 20-ти век срещу арменците в Османската империя. Или да се пише за него не е политическо коректно да не се обиди Турция?![/quote] Що не питаш защо Нютон не се е занимавал с музика, Шекспир с математика, а Моцарт с архитектура. Или в по модерните времена-Мари Жолио Кюри със стенопис, Луи Пастьор с астрономия или Карл Джераси (И ТОЙ "ЕВРЕЙЧЕ" па и български произход, "таткото" на анти'бейби хапчето ) с агрономство😀?!? Ако беше прочел следния абзац от статията не би питал този "умен" въпрос: "...Тимъти Снайдър е роден на 18 август 1969 г. в югозападната част на щата Охайо. Има бакалавърска степен от университета "Браун" и докторска от Оксфордския университет. Той е професор в университета "Йейл", специализиращ в история на Централна и Източна Европа, и Холокоста..." Да ти го обясня (пиша бавно, и НА КАПС, ПРОЧЕТИ ГО 3 (ТРИ) ПЪТИ БАВНО И НА ГЛАС😀): ЩОТО В ТОЗИ ПЕРИОД СЕ Е СПЕЦИАЛИЗИРАЛ😀! П.С. Да попитам и язека теП: Някой любовник'евреЙ ли те е зарязал та си толкоз чувствителНА на тема "евреи"😀?!? До коментар [#3] от "Julian Mall":
(Виж повече >)

"Събрахте се" и "Дай Боже": За над 40 часа ГЕРБ, ДПС и БСП окончателно прекроиха изборните правила

/ Политика 244
Главен Мултак Митрофановски Евроатлантик Главен Мултак Митрофановски Евроатлантик / Весело
До коментар [#179] от "kahles": Хващам ти първата държава, че не ми се занимава с простотиите ти цяла вечер и ведната лъсва първата ГЕРБИДЖ-ЛЪЖА: [quote#179:"kahles"]ФРАНЦИЯ (гласуване основно с хартия, с машини по изключение и само извън континенталната/европейската Франция) Парламентарни избори 2017 - 2,22% Президентски 2022 - 2,18%[/quote] Рекорд по невалидни бюлетини - президентските през 2017 г. - 11,47% https://www.idea.int/data-tools/country-view/86/40[/quote] ЗАЩО ПАК ЛЪЖЕМ така другарю? Парламентарните избори във Франция 2017 на 1-ви тур има 0.67% недействителни бюлетини. Повтарям 0.67% или общо 156 хил. при 22,6 милиона действитвителни гласа. https://en.wikipedia.org/wiki/2017_French_legislative_election#Results На втори тур процентът е по-висок, но това са балотажи, може би си има някаква причина, поради спецификите. Да се взима средноаритметично от двата тура, както е направено в тоя сайт, е меко казано доста подвеждащо. На изборите в България през април 2021 при около 2,5 милиона гласа на хартия, имаме около 87 хил. недействителни гласа. Тук изключвам машините. Или около 3,48%. Пак казвам, това бяха едни от що-годе честните избори. Значи СЕДЕМ ПЪТИ повече НЕДЕЙСТВИТЕЛНИ БЮЛЕТИНИ от парламентарните избори във Франция. СЕДЕМ ПЪТИ ПОВЕЧЕ! [quote#179:"kahles"]Рекорд по невалидни бюлетини - президентските през 2017 г. - 11,47%[/quote] И пак Л-Ъ-Ж-А! Invalid votes 289,337 0.78% 1,064,225 3.00% Съответно на първи и втори тур. https://en.wikipedia.org/wiki/2017_French_presidential_election#Results КЪДЕ ГИ ВИДЯ ТИЯ 11 % бе Другарю ЛЪЖЕЦ? Мммм? Вижда се ясно, че на първия тур на парламентарните избори, който е по-близо по характер до българската избирателна система (която не познава балотаж на такива избори), има под 1% недействителни бюлетини. На президентските избори, отново на първи тур с много кандидати имаме под 1% недействителни бюлетини. Като според мен на втори тур и на парламентарни и на президентски избори рязко скача броя на недействителните бюлетини като форма на протест. Няма друго обяснение за тази разлика. Значи да обобщим - в България 7 ПЪТИ ПОВЕЧЕ НЕДЕЙСТВИТЕЛНИ БЮЛЕТИНИ от Франция. След като дотук си 100% в лъжа, изобщо няма да се занимавам по-нататък с плоскоземските ти полюции.
(Виж повече >)

Нидерландия реши да не пуска България в Шенген, Австрия още се колебае

/ Европа 238
The Polite Moose The Polite Moose / Неутрално
Президентът посочи, че блокирането на страната ни за Шенгенското пространство ще има демотивиращ ефект върху служителите на реда, които продължават професионално да изпълняват служебните си задължения. ******** Кефи как лееекичко ги заплашва - пускате ни в Шенген или очаквайте организирани автобусни линии за мигранти транзитно през България.
(Виж повече >)