Купих си книгата "Как да забогатеем бързо".  Продава се само в комплект с Наказателния кодекс.

Статистика

  1. 301570 Комикса общо
    /
    0 Комикса за деня

Коментари на часа

НАТО обяви за опасно и безотговорно разполагането на руско ядрено оръжие в Беларус

/ Свят 235
kuzkina_mat kuzkina_mat / Любопитно
До коментар [#88] от "dark'star": "няма нужда = изборите са скоро и идва Тръмп" "Тръмп: Видяхте Си и Путин - много умни хора, обсъждат световния ред за следващия век 26 март 2023 | 13:10 Той повтори обещанието си да разреши конфликта в Украйна в рамките на 24 часа, ако бъде преизбран за президент през 2024 г. И признание "Бившият президент на САЩ подчерта, че той е започнал да доставя оръжие на Украйна" https://rb.gy/csnazd Не случайно Дони е милиардер, и беше Президент! 👱
(Виж повече >)

Кръстаич: Националният отбор трябва да изтърпи грешките, за да расте

/ Спорт 33
k_ k_ / Неутрално
До коментар [#31] от "г-н Думанов": Живея на място където имам наблюдения. На едното място се събират отборчета от дечурлига в училищен двор и ритат топката. Разделят се на два отбора и джъткат докато им писне или дойдат по-големите да ги разкарат. Гледам 12-15г, някои направо виртуози в дрибъла. На 500м от там школа, в комплекс с игрище с басейн, екипи, треньор и пр. Тренера ги кара да бегат като улави между конуси с топка, надува свирка и накрая 5-10 минути игра и толкоз. Джукестите сириконови майчета ги чакат с джипарите в кафето и тва е. Тренера барнат с марков анцунг, изпраща дечицата до мамчетата и тва е. Тия от свободния терен нямат никакъв шанс да стигнат до отбор, едви ли и искат - те си играят за кеф. Ония от школата ще се докопат до някой от софийските грандове и ще търчат като изоглавени на терена и вършеят из дискотеките.
(Виж повече >)

НАТО обяви за опасно и безотговорно разполагането на руско ядрено оръжие в Беларус

/ Свят 235
comandante  vs  либерални ентусиасти&корпократи comandante vs либерални ентусиасти&корпократи / Неутрално
[quote#27:"dark'star"][quote#12:"comandante vs либерални ентусиасти&корпократи"][/quote]каквото и да им пишеш = те си пеят тяхното : санкции, рассюшка се разпада и китай взема Сибир .... това е целия речник на бедния тролкси език[/quote] -+++ И друг път съм казвал,че най=много китайците да окупират Аляска, като признаят руското малцинство на първите заселници, съдейки по уговорките с Путин!
(Виж повече >)