Големите локви по ул. "Шишман", са аналог на водното огледало      в Кърджали. София вече има нова атракция! Ще пуснем и рибки!

Статистика

  1. 303716 Комикса общо
    /
    0 Комикса за деня

Коментари на часа

Гешев поиска имунитета на Борисов, за да му бъде повдигнато обвинение

/ България 116
dnevnikar dnevnikar / Неутрално
UNITED EU UNION Избори време... Време разделно отделя Зърно от слама. А не ви ли е минавала през ума мисълта, че в Корпулентно лице, с Корпулентна фигура, може би е останала съставна част Ненамагнитена? До коментар [#8] от "tulup": Гешев иска имунитета на Борисов, Христо Иванов прави реформа с Пеевски, това ако някой го беше казал по време на изборите, че ще стане, никога нямаше да му повярвам
(Виж повече >)

Кремъл не вижда условия за мирни преговори за Украйна

/ Войната в Украйна 143
Pontif Pontif / Неутрално
Наблюдава се пълна парализа в руското ръководство. Много, много разчитаха на Китай и ..... ко тана бе, мухльовци? Първо Китай ги пусна по тъч линията с огромната помощ на която се надяваха. После им отряза главата с покупките на Газ и Нефт. След това Китай си върза гащите с всички средно-Азиатски бивши Съветски републики и дори не поканиха Раша. И накрая, Китай се опита да направи добро впечатление сред третия свят, като извади някакъв микакъв мирен план за Украйна. Зеленски не мигна, Блинкин каза, че няма доверие на Китай и не вижда нищо конструктивно в техния план. И какво направи Китай? Ами тихичко си прибра папките и си затрая. Сега са пуснали оня полуидиот Орбан с мирен план на който никой не обръща внимание. За какви мирни преговори може да се говори? Единствения човек, който може да започне някакви мирни преговори е Путин. Но Путин не е готов. Него още го лъжат няколкото КГБисти и олигарси. Още си мисли че някой може да се изплаши от него. Само че никой не се плаши. НАТО има план как да действа в случай че Рф нападне, дори и с ядрено оръжие. На границата на Украйна и Румъния е 101ва Въздушнопреносма а в Полша е 82ва. В Естония разположиха 12 Ф-22. А тази седмица в Норвегия в Балтийско море влезна най-новия Американски самолетоносач - Форд. Всички северни държави са в бойна готовност и Балтийско море се кръстосва от Шведски, Норвежски и Датски кораби. Руското посолство в Норвегия само квикна веднъж, че нямало никакви проблеми и за какво самолетоносача Форд е дошъл. Аз не съм сигурен, че Путин е нормален. Това означава че може и да реши да използва ЯО. Това обаче ще бъде края му.
(Виж повече >)