Усмихвам се ама ми иде да плача, като знам какво ме чака.

Статистика

  1. 292498 Комикса общо
    /
    16 Комикса за деня

Коментари на часа

Най-важното от ден 94 от войната в Украйна

/ Войната в Украйна 61
standup.straight standup.straight / Неутрално
До коментар [#25] от "Airbus": Голям зор видяха руските фашисти. Събират куцо, кьораво и сакато в сакралната битка за 7 села в Донбас, за да може да постигнат поне минимален успех. Тоя покемон кадирката им е лицето на тик ток бойците, иначе му стискат палци яневци радевци и подобни генерали. Ще дойде време за разплата и кой знае от коя дупка ще го вадят омазан със сникерсчета и кока кола.
(Виж повече >)

Най-важното от ден 94 от войната в Украйна

/ Войната в Украйна 61
niksan1 niksan1 / Неутрално
[quote#8:"plamen_b"]За русофилите: В интервю за книжарницата "Книжный мир" този месец руския генерал-полковник о.з. Леонид Ивашов обясни защо путинска Русия вече е загубила войната си в Украйна, дори да успее да завземе някакви територии:https://youtu.be/OLwF8nlI1TM [/quote] Поставих ти +, защото коментарът ти е много читав и актуален, но те моля да не наричаш « русофили « путиноподлогите . В България има-няма 50-60 русофила, които боготворят руското изкуство и всичко руско, като говорят и перфектен руски . Вся останлая сволоч са КРЕМЪЛОФИЛИ и ближат задните части на всеки, който седи в Кремъл . В миналото са били сталинисти, след това брежневисти, а днес са просто путинисти .
(Виж повече >)

Най-важното от ден 94 от войната в Украйна

/ Войната в Украйна 61
penetrating penetrating / Неутрално
путин май признава, че санкциите му вредят :) Второто, което признава е, че се държи като квартален бандит Третото, което признава е, че вече аналитичното мислене не му се получва. Западните лидери, ако свалят санкциите, хората ще свалят лидерите си на следващия ден и пак ще наложат санкции. Това на автократ като путин май не може да се обясни
(Виж повече >)