Гласувайте за Калашников  и   Дегтярьов

Статистика

  1. 292482 Комикса общо
    /
    0 Комикса за деня

Коментари на часа

Не на пластмасата: как "Ролан Гарос" се лиши от бутилките за еднократна употреба

/ Спорт 24
4ort 4ort / Весело
[quote#1:"Milen Ivanov"]БРАВО!![/quote] Понеже съм доста дърт си спомням, как ни обясняваха, че премахвайки амбалажната хартия/ сирене, салам, кашкавал, халва и др. се завиваха и продаваха с нея/ и книжните пликове спасяваме изсичането на хиляди декари гори. Сега едни дрогаре ни обясняват за вредите от пластмасите. Иначе и аз подкрепям ограничаването на пластмасовите опаковки, но не ми харесва тази показност и "загриженост" на прогресивните сили.
(Виж повече >)

"Възраждане" започват да работят за провеждане на референдум за приемане на еврото

/ България 106
kha kha / Неутрално
От приемането на еврото ще постарадат само олигарсите (заради повишения контрол от ЕС) и банките (които събират мазни такси за преводи и превалутиране, както и по-висок % за кредити в лева). Народът само ще спечели, защото ще запази у себе си парите, които горните субекти смучат от него в момента.
(Виж повече >)

"Възраждане" започват да работят за провеждане на референдум за приемане на еврото

/ България 106
putinxujlo putinxujlo / Весело
Костадинов обявява, че започва събирането на нужните 48 подписа на депутати под искането на "Възраждане" за референдум. Партията има в парламента 13 народни представители. ▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️ Тези 13 души произвеждат дори повече смрад от колкото 56 депутати от ГЕРБ-СДС + 26 от БСП. Ударни работници на комунистическо-гангстерския копейка-рубл.
(Виж повече >)