- ЕЙ МОМЧЕНЦЕ А УЧИЛ  ЛИ СИ ЛЕНИНГРАДСКА БИБЛИОГРАФИЯ ? :-)

Статистика

  1. 277153 Комикса общо
    /
    104 Комикса за деня

Коментари на часа

Христо Иванов: Не искаме нови избори, но и не сме готови на всякакво управление

/ Избори 2021 198
zhivko6461 zhivko6461 / Неутрално
[quote#104:"Аз съм българче обичам наште планини зелени"]До коментар [#80] от "zhivko6461":Очаквам да изчистим всички мутри, които са наплетени с едрия бизнес и от едни такива обвързаности страдат работещите хора.Това картели, схеми, Съпорти... Сещаш се[/quote] Наистина ли го очаквате? Вярвате ли, че е възможно? Кои са мутрите, които ще чистите? Нарицателно, добило популярност, превърнало се в клише. Не мислите ли, че т.нар. мутри са част от изпълнителите на проекта за прехода? Може да се отстранят някои лица, да се върнат други, да се назначат нови... Кои ще бъдат лицата, които ще отстраняват мутрите? Самите те не са ли мутри или свързани с мутрите. Някои доста явно. Например активното Майче. Популяризирала с гърдите си надпис станал част от името на коалиция, която вече е в парламента. Текст, който вероятно би трябвало да призовава това, което и Вие очаквате, т.е. да бъдат изгонени мутрите. А всъщност констатира, че тези мутри са вън, на светло и отново са главни действащи лица. Въпрос и на грамотност. Ами такъв е Елитният материал.
(Виж повече >)

"Доскорошните активисти на ДПС в момента са най-голямата сила в ГЕРБ": журналистка от Шумен разказва

/ Избори 2021 89
Alex Ivanov Alex Ivanov / Неутрално
[quote#51:"themtrx"]В моя роден град, кандидат-депутат от ДПС, купуваше ромски гласове за ГЕРБ. Въпросният се знае, че от години купува гласове. Както се казва "обществена тайна" е. Учудващото за мен беше, че не купува гласове за партията, към която членува и която го е издигнала за кандидат-депутат, а за друга партия.[/quote] Нищо учудващо няма, за който следи нещата, отдавна е ясно, че ГЕРБ е слугински партия на ДПС. Примери - ТЕЦ Варна, Росенец, варненския канал и т.н. За ДПС, които не искат явно да упражняват властта, по обясними причини, най-добрия е ГЕРБ официално да управлява и да търпи негативите, докато ДПС само блажи и се преструва на опозиция .....
(Виж повече >)

"Доскорошните активисти на ДПС в момента са най-голямата сила в ГЕРБ": журналистка от Шумен разказва

/ Избори 2021 89
von_seeckt von_seeckt / Неутрално
[quote#61:"Petleshev"]До коментар [#18] от "emil":Ти пък какво се правиш на ударен?! ДПС си ползваха ГЕРБ по предназначение и сега е съвсем в реда на нещата безжалостно да изритат излишният вече Борисов. Какво не ти ясно?ДПС заема позата не незнаещи и неразбиращи по отношение на ГЕРБ. Така, както доскоро ГЕРБ се правеха, че нямат нищо общо с ДПС, така и сега ДПС се прави, че няма нищо общо с ГЕРБ. Това е борба за политическо оцеляване, която Борисов ще загуби.Може да ревете колкото искате. Времето, в което ГЕРБ трябваше да се разграничи с действия (не с думи) от ДПС, отдавна мина. Сега ДПС ще се обърне срещу ГЕРБ. Вече сте излишни и употребени.Сараите и Библиотеката си имат нов проект и той се казва ИТН. Сбогом ГЕРБ, няма да липсвате на никого![/quote] Добрич, я обясни защо Дпс изритват Борисов при положение, че работата им с него е била в тяхна полза?
(Виж повече >)
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.