К'во лошо има ден след 6/6 да бъда на събор на пеиятелите на Русия?

Статистика

 1. 278279 Комикса общо
  /
  0 Комикса за деня

Коментари на часа

"Когато си гледал клип за назидание" – за мълчанието след шокиращите разкрития

/ Избори 2021 275
zoq54671550 zoq54671550 / Весело
До коментар [#267] от "kaiser": Гледай го гербидж-боклука как се напънал с уикипедия хахахахаха Верно ли милиционерчик-комунде това измисли само? Ето пресконференцията на Цацаров и Сарафов след КОСТИНБРОД: https://www.youtube.com/watch?v=2gTNVSVw1Kw НА ЖИВО СЕ КЪЛНАТ И ЗАКЛЕВАТ В МАЙКА СИ И БАЩА СИ, ЧЕ С ОЧИТЕ СИ СА ВИДЯЛИ ДОКАЗАТЕЛСТВАТА ЗА ФАЛШИФИЦИРАНЕ НА ИЗБОРИТЕ! И ЦАЦАТА ИЗРИЧНО КАЗВА НА 1:03 - "Не може да се говори за вина на служебното правителство, а за вина на Министерски съвет (Тиквата) и администрация на Министерски съвет (пак Тиквата)" Сега това повдига няколко въпроса: ЛЪЖАТ ли Цацата и Сарафов? Или са некадърни, след като повдигат обвинение на човек - Желязков, за който самия Цацаров казва, че не е в кръга на лицата, носещи отговорност? Демек ДЕЛОТО Е ПРЕДОПРЕДЕЛЕНО ДА КАТАСТРОФИРА В СЪДА! КОЕ ОТ ДВЕТЕ ТЕ ПИТАМ? ЛЪЖАТ ЛИ ЦАЦАРОВ И САРАФОВ ИЛИ СА НЕКАДЪРНИ? Изплескал си ми уикипедия дето са я писали гербидж-мисирките и Севда, защото със съответната оторизация, могат да го направят! И са го направили! ЕКСПЕРТИЗАТА ПОТВЪРДИ: Бюлетините в Костинборд за ГОДНИ! https://dnes.dir.bg/politika/prokuratura-kostinbrod-buletini-14281273 Пак питам КАКВО СТАНА, ЧЕ ДЕЛОТО КОСТИНБРОД КАТАСТРОФИРА - след като ИМА ДОКАЗАТЕЛСТВА И ИМА ЕКСПЕРТИЗА? И защо сега Цацаров е шеф на Конпи, а Сарафов заместник на ГешеФ? СЛУЧАЙНОСТ? А гербидж-комунде ЛЪЖЛИВО?
(Виж повече >)

"Когато си гледал клип за назидание" – за мълчанието след шокиращите разкрития

/ Избори 2021 275
Judjuk Judjuk / Неутрално
"Въпросният свидетел твърди че имало клип със сексуални издевателства над него!?!?" До коментар [#268] от "nik_77.": Ми то пише, че клиповете са показани на комисията. Аз вече написах, че разкази на свидетеля нищо не струват, само документи. Снимките са документи. И свидетелски показания се зачитат, когато са направени по надлежния ред. Това е работа на съответните органи, не е твоя. Що се отнася до Боко, моралът му личи от самолет. Той даже не се прикрива. А ти най-вероятно си тук, за да го защитиш. На каква цена?
(Виж повече >)
Коментари (1)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на Курт Деликуртев 662 галерии плюс X
  Курт Деликуртев 662 галерии плюс X
  Рейтинг: 1366 Весело

  Браво, Мойше!

  Пеиятелите на Русия?

  Култово доказателство, че количеството винаги е за сметка на каччеството!!

  http://www.panoramio.com/user/7617575?show=all , 660 ГАЛЕРИИ: 225 ЩУТГАРТ, 205 ПЛОВДИВ, 118 БЪЛГАРИЯ, 58 ЕВРОПА И 54 ГЕРМАНИЯ
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.