Ние сме хетеро, ей,  да не стане грешка!

Статистика

  1. 289797 Комикса общо
    /
    0 Комикса за деня

Коментари на часа

САЩ връчиха на Москва отговорите на исканията на Русия

/ Свят 217
Pontif New Dnevnik SUCK Pontif New Dnevnik SUCK / Неутрално
Колкото и да се превъзбуждат форумните старшини, отговотър е както и преди - няма отстъпки. А това че тези неща не се публикуват си е нещо нормално в дипломацията. Ако искат мужиците могат да разпечатат позиви със съдържанието и да ги хвърлят от Кремъл. На глупави ултиматуми така се отговоря. За по-простичките бивши партийни секретари пак ще го обясня по народному. Ако аз ви поставя ултиматум че искам да ви отнема спалнята и да лупам жена ви когато си поискам и тя никога, никога, никога няма право да се лупа с вас, какъв ще бъде отговора ви, другари?
(Виж повече >)

САЩ връчиха на Москва отговорите на исканията на Русия

/ Свят 217
Nikoi Nikoi / Неутрално
До коментар [#86] от "ler501094252": Руските солдати и сега виждат свят ,разхождат се без проблеми по плажовете ни с прекрасни рускини , по тези в Турция ,Д,бай ,ривиерата ,САЩ ,само че сега ако решат да дойдат с оръжията и да се бият , ще получат агресия , съпротива от местното население и едва ли някой ще се остави да го завладеят с 2-3 ракети хвърлени от морето ,а и няма да са вече добре дошли никъде .
(Виж повече >)

САЩ връчиха на Москва отговорите на исканията на Русия

/ Свят 217
Pontif New Dnevnik SUCK Pontif New Dnevnik SUCK / Неутрално
[quote#32:"Realist"][/quote] "Блинкън току що каза, че нищо не е променено. НАТО е съюз по който САЩ не може да взема еднолични решения. НАТО е отворено за приемане на нови членове, включително независимите държави Украйна и Грузия. Вие, руснаците, какво очаквате повече?" Те мужиците са като Садам Хюсеин. Обявяват победа без значение какъв е изхода. А и исканията им са от гулуави по-глупави. Още като ги предявиха си знаеха че са невъзможни за изпълнение нито юридически, нито политически. Това е само за да си помпат самочуствието. Никой никога няма да може да им угоди затова и НАТО и САЩ взеха правилното решение - да ги отсвирят. А иначе за Руснака фактите нямат значение. Взеха Крим и живеят като скотове но се чустват че били станали "с колени". ОК. При една масова война с Украйна, украинците нямат шанс да удържат сами ... е и. Как това ще помогне на Русия? Ще затънат в кървава партизанска война. Санкции ще има и то силни. Може и да не са каквито САЩ иска но няма и да са символични. Те и сега са умрели от глад а какво ще стане после. Путин никой не може да го махне и ще си ги язди поне още 10-15 години. Ще си влезнат в познатия режим на СССР от 1980те - бавно загниване и депресия. И както казваме в наше село - ще им пръднат на к§ра на Американците и на ЕВропейците. На времето и ние така громяхме Американския Империализъм и се хранехме с болкуци и чакахме по 25 години за Жигули и по 35 за бетонна гарсониера. Сигурен съм че по това време на никой в Калифорния дори и не му е минавало на ум че го громим. Същата е и сега.
(Виж повече >)
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.