Забранявам на времето да се захлажда!

Статистика

  1. 292498 Комикса общо
    /
    0 Комикса за деня

Коментари на часа

Стефан Янев: С приемане на еврото закриваме последния суверенитет на българската държава

/ България 270
Pontif New Dnevnik SUCK Pontif New Dnevnik SUCK / Неутрално
Не мога да повярвам че има толкова тъпи хора в България. Не толкова тъпи политици а хора. Според тези тъпи хора "Българският суверенитет" е застрашен от приемането на Европейската валута! Явно Германия, Франция и всички останали които използват Евро не са суверени държави. Или поне са по-малко суверени от България. Това е стариата, проверена Съветска песен, че не ни трябва да сме зависими ни от ЕС ни от НАТО ни от САЩ, това ни подкопавало суверенитета. Но иначе СССР/РФ които ни бяха задължили в продължение на десетилетия да гледам Руска телевизия всеки Петък не беше нарушавана на суверенитета ни! Това че ни крадяха безобразно с десетилетия също беше по братски. Сега всички некадърни предатели ще изпълзят и ще се съюзят за последен бой. Усещат че скоро Путанрска РФ ще спихне и вече няма да има копейки за тях. Затова се борят със зъби и нокти да оцелеят и да ни направят колкото се може по-зависими от РФ. Това са последните им издихания и последната надежда Митрофаноа да им купи апартамент в Софето.
(Виж повече >)

"Реал" сломи "Ливърпул" и се върна на европейския трон

/ Спорт 97
Умнокрасив гербераст от Позитано Умнокрасив гербераст от Позитано / Неутрално
До коментар [#77] от "Модерацията на Дневник е ПОЗОР": Дори и без първите пак го държат. От 1998 до сега Реал Мадрид има осем купи, с които пак е номер едно.

"Реал" сломи "Ливърпул" и се върна на европейския трон

/ Спорт 97
benefikato1 benefikato1 / Весело
До коментар [#69] от "Модерацията на Дневник е ПОЗОР":Абсолютно, не дори Левандовски или Златан-един Федерико Киеза,Имобиле, Жиру, Томас Мюлер и мача щеше да е за Ливърпул. Тия парпальоши Салах, Мане,Жота,Диаш стават за Норич, ама не и срещу Реал.
(Виж повече >)