- Питам аз, кой предложи Пеевски?

Статистика

 1. 289793 Комикса общо
  /
  0 Комикса за деня

Коментари на часа

Коронавирусът в България: ще се върви към съкращаване на валидността на зеления сертификат

/ България 81
Сиромахомил Сиромахомил / Весело
Преди седмица, по време на участието си в едно българско онлайн събитие, професор Стив Ханке, на когото дължим валутния борд и това, че не сме като Аржентина, каза, че на Българските политици винаги е било присъщо да чакат заповеди от някой извън България. Та сега и просто(то) Киро, и Кукунчев, чакат наведени и с трепет новите инструкции от ЕССР на мУшито, за да ги обявят пред раята. Немците съкратиха срока на сертификата за оздравели на три месеца. Това ви чака и вас. В същото време, в страни като Швейцария, в които ЕССР и мУшито не виреят, кантони вече искат пълна отмяна на сертификатите. "Кантон Базел-Ланд иска да се премахне изцяло изискването за сертификат. Правителството на кантон Базел-Ландшафт е стигнало най-далеч и изисква от Федералното правителство стратегия за излизане от ситуацията. Да се работи за премахването на всички мерки до края на юни 2022 г., а задължението за притежаване на сертификати да бъде премахнато още в края на Март!" Давам и линк, че да не кажат форумните специалисти ГеДеРето и Ши Динг-донг. че е фалшива новина: https://www.blick.ch/politik/uneinig-bei-corona-massnahmen-kantone-geben-bundesrat-freie-hand-id17154482.html
(Виж повече >)

Скопие загатва промяна в тона преди първата визита на Петков

/ Свят 71
jko24687229 jko24687229 / Неутрално
До коментар [#4] от "Nedyalko Lazarov": Дядо ми бяга от събитията по време на Илинденското въстание на 5 години заедно със сестра си, която е на 7 години. Родителите им са убити. Бягат в България (сегашната). От него знам че е българин, както и всички от селото му са българи. Сега трябва да приема че не са били българи. А сега обяснете защо.
(Виж повече >)
Коментари (3)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на Картина
  Картина
  Рейтинг: 374 Неутрално

  А аз питам кога прокуратурата ще се занимае с този и майка му, и произхода на средствата с които пазарят медии? И кога ще се се разбие монопола в медиите, наложен от БСП , а крепен от Делян?

  Пази се да не бъдеш измамен от суетна слава - тя е пропаст за ограничените умове.
 2. 2 Профил на Freedom of Speech
  Freedom of Speech
  Рейтинг: 636 Неутрално

  Монополът в медиите, младеж, може действително да е крепен от Пеевски, но НЕ е наложен от БСП...
  Върни се 3-4 години назад и се поинтересувай за интересите на Пеевски с една партия, на която името ми е противно да го пиша.

  Езикът е машина и не бива да се допуска пружините й да скърцат.
 3. 3 Профил на Картина
  Картина
  Рейтинг: 374 Неутрално

  До коментар [#2] от "Freedom of Speech":Ми тя тази партия кой я създаде? И там си пъхат срамотийте, дето ги излагат, ама без тях не може. Той как Орешарски не е оттам, но нали го пазят за "експерт" та затуй сигурно.

  Пази се да не бъдеш измамен от суетна слава - тя е пропаст за ограничените умове.
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.