Кацнал бръмбар  на трънка!

Статистика

  1. 292482 Комикса общо
    /
    20 Комикса за деня

Коментари на часа

"Има такъв народ" смята, че "духът на Борисов" се е вселил във вицепремиера Асен Василев

/ Политика 34
Petko Boukov Petko Boukov / Неутрално
Не си спомням предизборната кампания на ИТН да е била антиевропейска, ама взеха, че се осветиха. Хърватия как успя да анализира еврото за по-малко от девет години след приемането си в ЕС? Подобно протакане е най-старият политически номер: "Не че сме против, но трябва първо да се анализира обстойно." Като че ли нямаме валутен борд и не сме вързани за еврото бездруго. Да продължаваме така е безсмислено, а да се откачим е самоубийствено. Ако изобщо са против еврото като Хърсев, да си го кажат направо.
(Виж повече >)

Министър Денков: От образователната система трябва да се премахнат частните уроци

/ Детски дневник 10
Аз Аз / Неутрално
Айде и тоя изтрещя. И как ще стане това - ще го включите в НК? От поне 2500 години имащите са давали мило и драго, включително и пари за да обучат децата си по възможно най-добрия начин, в момента в България образованието е една огромна дупка. Оценки се пишат само за присъствие, няма наказания, домашните са по желание, основните предмети се учат на нищожно ниво, изпити, класни и т.н. са тотална пародия, като се правят като домашни работи, 3 слайда презентация са достатъчни за 6 по всеки предмет, освен физическо и т.н. и т.н. Когато някой родител се опита да накара детето си да учи поне малко получава думите: Защо да уча, като и така изкарвам 5 и 6. Вместо да си отговори на въпроса защо се налага родителите да плащаме за уроци - той тръгнал да ги забранява. И последно - що не си зададе въпроса как са решили въпроса по белият свят - дали не са чрез стипендии, безлихвени заеми и т.н. - така всеки можещ и знаещ и искащ да учи би имал равен старт.
(Виж повече >)

"Има такъв народ" смята, че "духът на Борисов" се е вселил във вицепремиера Асен Василев

/ Политика 34
vtn33558360 vtn33558360 / Неутрално
,Това ИТН са пълна пародия. Министър на енергетиката- Жалък. Зам. Министър Плавен Данаилов - оценител в съда, никакъв сериозен стаж, нагласено мекере. Каримански - подрога на ДъПъСъ. Пацо Шнорхела -смеф Пепи Барбадоса- куку-кукумицин на квадрат Тошко Африкански Итн....
(Виж повече >)