Видях едни американци  да идват насам.

Статистика

  1. 258045 Комикса общо
    /
    0 Комикса за деня

Коментари на часа

Иво Прокопиев: Политическата репресия продължава

/ България 37
SSS SSS / Неутрално
До коментар [#1] от "2.5": Ако малко размърдаш утайката, ще разбереш какво значи независими . Даже Кмета ти го е казал - независими са от властта. Това значи независимост. Зависим е Киро Гела, който е олигарх/Преди да са се разквичали нискочелите милиционер от форума, само да им напомня , да прочетат значението на думата олигарх/. Изобщо, плюенето по Дневник може да започне, но пак да напомня - няма крайно решение на съдебен орган, който да доказва на практика тезата на Цацата. А, дребната душа на Цацата може и за 1 млрд да поиска запори, въпросът е какво ще му уважат. Апропо, истиската стойност на свършената работа е статистиката - от колко запори по размер и основание - колко са завършили успешно в съда. Другото е шменти-капели или казано по милиционерски Пунта -мара.
(Виж повече >)

Как в швейцарските Алпи е построена най-високата жп гара в Европа

/ Свят 9
tamada tamada / Неутрално
До коментар [#3] от "Петър Петров": [quote#3:"Петър Петров"] Ако беше направено в България,щеше да има еко организации които са против.[/quote] До коментар [#4] от "Тsonkooo": [quote#4:"Тsonkooo"]Швейцария не е в ЕС.[/quote] Преди 100 години е нямало ЕС. То и преди 50 нямаше. Еколозите не пречат на достъпа до Витоша. Точно обратното – посочват, че Законът за горите и Планът за управление на парка не ограничават дейността на частните лифтове. Даже Планът насърчава подмяната на съоръженията стига да се запази съществуващото трасе. https://www.svobodnaevropa.bg/a/30374946.html Най-големите пречки в последните 10 години идват от многобройните фалшиви екоорганизации създадени да саботират дейността на истинските еколози.
(Виж повече >)

Иво Прокопиев: Политическата репресия продължава

/ България 37
Fiji Fiji / Неутрално
Да се надяваме, че този безпрецедентен натиск няма да повлияе на редакционната политика. Останаха много малко медии, като островчета на свободното слово в огромния океан от манипулативна журналистика, и дано не ги удавят една по една.
(Виж повече >)
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.