"Еконт" и "Заедно в час" обединяват усилия в инициативата "Куриери на бъдеще"

Това е . Отговорността за нейното съдържание носи рекламодателят и то отговаря на правилата за .

"Еконт" и "Заедно в час" обединяват усилия в инициативата "Куриери на бъдеще"


ekont

На 1-ви ноември - Деня на будителите, започна дарителската кампания "Куриери на бъдеще", организирана съвместно от "Еконт" и "Заедно в час". Те обединяват усилия в името на общото им желание всяко дете в България да получи достъп до качествено образование.


Целта е 1 милион лева, които да бъдат събрани в рамките на една година, за да подкрепят дейността на "Заедно в час" в различните програми на фондацията в цялата страна.


"Куриери на бъдеще" е за всички
Всеки ще може да се включи като дарител в "Куриери на бъдеще". Кампаниите, които ще се случват през годината, ще бъдат публикувани на сайта на инициативата - куриеринабъдеще.com. Някои от тях ще са специално създадени за бизнеси, които споделят каузата на "Еконт" и "Заедно в час". Други ще са максимално достъпни, за да може всеки да дари средства по най-удобния за него начин, като отиде до офис на "Еконт" или просто при следващата си среща с куриер на компанията.Как ще бъдат инвестирани даренията?


Даренията в кампанията ще бъдат инвестирани за подкрепата и обучението на учители и училища в цялата страна, с които фондация "Заедно в час" работи. Това са учители, директори и цели училищни колективи, които развиват потенциала на всички деца, независимо от предизвикателствата на средата, в която растат. Те са будители, готови да учат и да се развиват в името на учениците и по-доброто бъдеще на цялото общество.


Ето какво споделя Венцислава Николова, ръководител "Подбор и Център за знание" в "Еконт":


"Мечтата на "Еконт" е в България да имаме едно богато, добре уредено общество от свободни хора. Всички пътища към тази мечта минават през качествено образование, достъпно за всяко дете в България - основна цел на фондация "Заедно в час". Тази цел не зависи само от един учител, едно училище, едно министерство, една организация или един бизнес. Зависи от всички нас. За да я постигнем, трябва да обединим усилия."


Траян Траянов, изпълнителен директор на "Заедно в час", за старта на "Куриери на бъдеще":


"Качественото образование за всяко дете е цел, която днес има особена важност и наистина може да обедини и промени обществото ни в положителна посока. Само през качествено образование ще преодолеем кризите на настоящето и ще живеем в по-сигурно, по-благоприятно и уредено бъдеще. Щастливи сме, че в лицето на "Еконт" намираме верни съмишленици. Каним към общата ни кауза да се присъединят и други компании и всички, които вярват в силата на образованието."


Какви ще са ефектите за бъдещето


А как могат да изглеждат средата и начинът ни на живот в бъдещето, ако действаме като общност днес и инвестираме в качественото образование на всички деца, ще може да четете и в специалния проект "Новини от бъдещето", разработен от "Дневник".


Подкрепи "Куриери на бъдеще" днес. Можеш да направиш дарение във всеки офис на "Еконт", през куриер на фирмата или през сайта на инициативата - куриеринабъдеще.com.


Всичко, което трябва да знаете за:

Още от Съдържание от

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK