Денис Родман пише детска книга

Денис Родман

© Юлия Лазарова

Денис РодманБаскетболната звезда Денис Родман подготвя детска книга, съобщи TMZ.


Все още не се знаят подробности за съдържанието на книжката, но издателите уверяват че "Денис Дивият бик" ще носи позитивно послание на децата.


Книгата е посветена на децата на Родман, а с издаването й той се опитва да засили контактите си с тях, коментират американски медии. Бившият спортист има дъщеря от първата си съпруга и син и дъщеря от третия си брак.
Според информациите Родман работи по създаването на книгата си с писателя Дъстин Уорбъртън и илюстратора Дан Монро.


Агентът на Родман Дарън Принс заявява по този повод: "Ние не просто сме въодушевени за този проект, но вярваме, че това ще е стъпка в добра посока за самия Денис."


Американските медии припомнят, че съвсем наскоро Родман се е свързал с баща си, с който не е поддържал контакт цели 42 години. Изданията цитират и част от мемоарната му книга от 1996 г. "Лош, колкото искам да бъда", в която той споделя за баща си следното:"Никога не съм познавал баща си Филандър Родман. Той е служил във военновъздушните сили в Ню Джърси, когато съм се родил, а когато станах на три, се върнахме в Далас, откъдето е майка ми. Направихме го, когато баща ми спря да се прибира вкъщи. Баща ми не е част от моя живот. Не съм го виждал повече от 30 години. Така че какво значи това да ми липсва?"


По информация на АП Филандър Родман е признал бащинството си над 29 деца от 16 жени и бил щастлив, когато синът му се съгласил да се срещне с него. Филандър, който живее във Филипините, споделя, че искал да обясни на Денис, че не е изоставил семейството си в САЩ, но разполагал с време единствено за ръкостискане.


На срещата с баща си Родман заявява пред репортерите: "Не мразя човека, който ме е създал. Когато го видя, ще му кажа, че сме приятели.


Копие от книгата на Родман вече може да се резервира онлайн на сайта на проекта wildrbull.blogspot.com. Екземпляр с автограф от нея се продава за 30 долара, плюс 3 долара за доставка.


Представянето на книгата се очаква през септември, когато ще бъдат разпратени до получателите им и всички предварително заявени копия. Издателите планират да направят световно турне за представянето на книгата в САЩ, Лондон, Германия, Австралия и Канада.

Ключови думи към статията:

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK