Остава един ден от играта за билети на "Концерти на възглавници"

Остава един ден от играта за билети на "Концерти на възглавници"

© ДневникОстава само ден до крайния срок, в които можете да участвате в играта на "Детски Дневник" и да спечелите ваучери, осигуряващи безплатен вход на цяло семейство (до двама родители и техните деца) за новия сезон на "Концерти на възглавници". 


Билетите можете да се ползват по избор за един от концертите до месец май догодина. Най-близкото събитие обаче е на 9 декември, когато любителите на класическата музика ще се насладят на изпълнението на  две цигулки, виола и виолончело


До 22 ч. на 5 декември можете да посочите правилния хронологичен ред на изброените течения в музиката, а на 6 декември ще обявим победителите, които ще бъдат избрани с жребий сред отговорилите правилно. 
Ваучерите, които читателите могат да спечелят, са общо четири.


Камерният ансамбъл Quarto Quartet ще потопи публиката в света на снежинките със "Зима" от "Годишните времена" на Вивалди, последвана от Струнен квартет оп. 95 Serioso ("Сериозо") на Лудвиг ван Бетовен и популярната "Малка нощна музика" на Волфганг Амадеус Моцарт.  


За да е пълно удоволствието, музикантите Иван Пенчев (цигулка), Светлана Станчева (цигулка), Татяна Тодорова (виола) и Димитър Тенчев (виолончело) ще изненадат хлапетата, като ги включат с помощта на ударни инструменти в "Симфония на играчките" на Леополд Моцарт.


Условия:


За да участвате в надпреварата, трябва да сте регистриран потребител в id.capital.bg и да отговорите на въпроса. 


Обърнете внимание, че сайтът на "Дневник" позволява да гласуват и читатели без регистрация в мрежата id.capital.bg, но жребият след това може да бъде изтеглен само между онези, които са гласували през потребителски профил.


Играта ще е активна и видима само във времето между 16 ч. на 28 ноември и 22 ч. на 5 декември.  


Работещите в "Икономедиа" и техните семейства нямат право да участват в играта.


Всичко, което трябва да знаете за:
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK