"Заедно в час" организира безплатно лятно училище за 200 деца в София

Лятна академия 2012/2013 г.

© "Заедно в час"

Лятна академия 2012/2013 г.Под формата на игри и забавни занимания около 200 деца от 5 до 12 клас ще имат възможност да повишат знанията си през лятото в безплатната Лятна академия на фондация "Заедно в час". Децата ще изучават всички предмети от училищната програма, но по разчупен и интересен начин и ще могат сами да избират модулите, в които да се включат.


Лятната академия за успех и забавления се организира за трета поредна година. За децата и тази година ще се грижат близо 50 млади учители, обучени по международна методология за индивидуална работа с всяко дете и фокус върху повишаване на неговата мотивация и успеваемост в учебния процес.


Досегашните усилия в академията показва добри резултати - децата повишават успеха си в "истинското училище" средно с 15%. Освен това почти всички от миналогодишните възпитаници са се подготвили и са участвали в олимпиади по различни предмети - английски език, информационни технологии,  математика, физика, химия, история.
Записването за лятната академия вече започна. Заниманията ще се провеждат всеки ден без петък от 8.30 ч. до 12.30 ч. от 29 юли до 15 август в сградата на 90 СОУ "Генерал Хосе де Сан Мартин" в столичния квартал "Люлин".


Крайният срок за записване на деца е 30 юни. Това става на сайта на фондацията zaednovchas.bg с попълване на онлайн формуляр. Участието в лятното училище е напълно безплатно, а организаторите осигуряват и необходимите учебни материали. 

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK