Новите победители в играта на "Детски Дневник" и "Концерт на възглавници" са...

Новите победители в играта на "Детски Дневник" и "Концерт на възглавници" са...

© Associated PressFree, Нивяна, 2COOL и oxana.topuzova - това са имената на поредните четирима късметлии, които спечелиха безплатни билети за предстоящия на 9 март "Концерт на възглавници", в който главната роля ще е на акордеона. 


Общо 76 читатели отговориха вярно на въпроса "Какво означава името "акордеон"?" като посочиха: "Хармония от звуци". Според условията на играта, право да участват в жребия имаха 36 читатели. 


Щастливците, на които жребият отреди безплатни билети, ще могат да се насладят на 9 март на едно рядко срещано в днешни дни музикално събитие - солов концерт на живо за акордеон. Специално за концерта в София пристига полският акордеонист Клаудиуш Баран - известен изпълнител, лауреат на множество конкурси и преподавател във Варшавската консерватория.
Той ще изпълни известни произведения от полски и руски композитори, сред които и "Танцът на бонбонената фея" из балета "Лешникотрошачката" от Чайковски.


Концертите са на 9 март в 11 ч. и в 17 ч.  в залата на Съюза на архитектите на столичната улица "Кракра" №11.Програма:


В. Золотарьов – Детска сюита № 1


А. Репников – Капричио


А. Белошицки – Испански триптих


П. Чайковски – Танцът на бонбонената фея от "Лешникотрошачката"


И. Албенис – Кордоба op. 232 nr. 4


В. Черников – Джаз-валс


А. Пушкаренко – Скитите на ХХ век


С. Коняев – Скерцо


В. Семьонов – Българска сюитаВсичко, което трябва да знаете за:
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK