"Концерт на възглавници" на открито

Плакатът на концерта

© Дневник

Плакатът на концертаИзбори 2022

Класическа музика на открито - това предлагат на почитателите си организаторите на "Концерти на възглавници" в първата неделя на юли и се надяват, че молитвата за слънце, която отправиха преди месец, ще осигури слънчево време за новата им идея. 


Основни действащи лица в концерта на 6 юли ще бъдат младите музиканти от Street Quartet, които планират представително проучване на музикалните стилове.  Ивайло Данаилов (цигулка), Веселин Димитров (цигулка), Христо Аролски (виола) и Петър Кушлев (виолончело) ще преминат от бароковите произведения, през класиката, до  романтичните композитори Брамс и Шуберт. За финал ще звучи музика от представител на 20-ти век - Шостакович.


Цена на билетите:


Възрастен – 20 лв.
Дете – 5 лв.
Максимална цена за семейство – 35 лв. (цената включва един или двама възрастни, придружаващи до 5 деца)


Резервации на билети може да направите на сайта www.pillows.bg, а за новини от концертите вижте и страницата на инициативата във "Фейсбук"

В програмата са включени два концерта за цигулка – от Бах в ла минор, и Годишните времена от Вивалди, както и серенадата "Малка нощна музика" от Моцарт.
Концертът започва в 11ч. в  градинката на ресторант Dell’Arte на ул. "Любен Русев" №6 в комплекс "Casa Viva" . Традиционно час по-рано ще има Работилница на възглавници, в която децата ще изработват предмети от подръчни материали.  


Безплатни билети за читателите на "Детски Дневник"

Читателите на "Детски Дневник" отново  могат да спечелят ваучери, осигуряващи безплатни семейни билети (до двама родители и техните деца) за концерта.


Отговорете вярно на въпроса и може да сте сред късметлиите, на които жребият ще отреди два безплатни ваучера.


За да участвате в надпреварата, трябва да сте регистриран потребител в id.capital.bg и да отговорите на въпроса. 


За да гласувате трябва да сте регистриран потребител.

Резултати от 76 гласа

  1. Цигулка (0%)
  2. Виола (7.89%)
  3. Виолончело (1.32%)
  4. Контрабас (90.79%)

Обърнете внимание, че сайтът на "Дневник" позволява да гласуват и читатели без регистрация в мрежата id.capital.bg, но жребият след това може да бъде изтеглен само между онези, които са гласували през потребителски профил.


Анкетите ще бъдат активни до 23.30 ч. на 2 юли, а на следващия ден ще бъдат обявени печелившите. 


В играта не могат да участват работещи за "Икономедиа" и техните семейства. 


Всичко, което трябва да знаете за:
Избори 2022

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK