Домашни пърленки

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
Коментари (17)
  1. Подредба: Сортирай
  1. 1 Профил на КОТАРАКЪТ В ЧИЗМИ
    КОТАРАКЪТ В ЧИЗМИ
    Рейтинг: 740 Весело

    Еееее, закъсня! Аз вече излапах мазните сандвичи.

    Глупостта е дар божи, но с него не трябва да се злоупотребява. /Ото фон Бисмарк/
  2. 2 Профил на man_un
    man_un
    Рейтинг: 489 Весело

    Пърленки, марудници, лангидки, таркалачи-всичко това е приоритет на жена ми, да е жива и здрава. Ние с децата и внуците сме консуматори, лапаме и благославяме.

  3. 3 Профил на grand funk railroad
    grand funk railroad
    Рейтинг: 1054 Весело

    Мммммммммм. Огладнях!

    Parmi ceux qui n'ont rien à dire les plus agréables sont ceux qui se taisent. Coluche
  4. 4 Профил на Без коз
    Без коз
    Рейтинг: 845 Неутрално

    6+ Много добро предложение.

    Народ, който избира корумпирани, самозванци, крадци и предатели, не е жертва! Съучастник е !
  5. 5 Профил на Jessika
    Jessika
    Рейтинг: 1477 Неутрално

    Аз слагам на тестото и кофичка кисело мляко с малко сода за хляб. Тестото може да се сложи в хладилника и да се взема от него в продължение на седмица, за да се пекат пърленки (на оребрения тиган например). Същото тесто го ползвам за мекици, тутманик, малки питчици и т.н.
    Освен с масло пърленките огт да се намажат с чесън, да се поръсят с настърган кашкавал и т.н.

    Виктор Юго: „Общество, което не иска да го критикуват, прилича на болен, който не разрешава да го лекуват.”
  6. 6 Профил на lechevalier
    lechevalier
    Рейтинг: 427 Неутрално

    Тия сладникави текстчета, набедени за новини, все повече ме дразнят. На когото му се четат рецепти оформени в псевдолитературен стил с много умалителни, може да иде в някой от безбройните сайтове посветени на жанра. Тук е за новини!

  7. 7 Профил на Peni Nikol
    Peni Nikol
    Рейтинг: 4584 Неутрално

    Още топли с малко изкиснато сирене пак стават. Приятен апетит.

  8. 8 Профил на sonita_bonita
    sonita_bonita
    Рейтинг: 374 Неутрално

    До коментар [#6] от "lechevalier":

    Това е вестник с многобройни теми . На когото не му е интересно , да не влиза на неподходящи места . Нищо лично . Просто вечните мърморковци са досада , а точно в неделя....

  9. 9 Профил на convince
    convince
    Рейтинг: 1200 Неутрално

    До коментар [#6] от "lechevalier":

    Ти май го караш само на вода...

  10. 10 Профил на convince
    convince
    Рейтинг: 1200 Неутрално

    До коментар [#8] от "sonit_bonita62":

    Защо, човека може да е на антивъглехидратна?...

  11. 11 Профил на InmoInvestments
    InmoInvestments
    Рейтинг: 793 Неутрално

    Интересно как арабската кухня навлиза в живота......

    You can get much farther with a kind word and a gun than you can with a kind word alone. Al Capone
  12. 12 Профил на princess_x
    princess_x
    Рейтинг: 1211 Неутрално

    [quote#11:"InmoInvestments"]Интересно как арабската кухня навлиза в живота.[/quote]

    Ами, подготвяме се за едно възможно бъдеще.

  13. 13 Профил на basilicum
    basilicum
    Рейтинг: 719 Неутрално

    До коментар [#11] от "InmoInvestments":

    тя арабската кухня от векове ни е навлязла в бита

  14. 14 Профил на jza49480915
    jza49480915
    Рейтинг: 426 Неутрално

    До коментар [#11] от "InmoInvestments":

    Защо да е интересно,ние от векове внасяме в нашето меню това което ни харесва и да е вкусно независимо от коя кухня е.Затова и трапезата ни е толкова разнообразна и вкусна.Браво на тези които всеки ден ни поднасят тези вкусни изненади.

  15. 15 Профил на lechevalier
    lechevalier
    Рейтинг: 427 Неутрално

    До коментар [#8] от "sonit_bonita62":

    Щом ти е такава концепцията, ако не ти е интересен коментарът ми, не го чети?

    А въпросът е принципен: рецептите не са новини. Във вестниците, ако изобщо има рецепти, ги слагат на страницата с кръстословицата и хороскопа. Прави си изводите.

  16. 16 Профил на Коки
    Коки
    Рейтинг: 531 Весело

    ...може и с мед...

  17. 17 Профил на marinavc4
    marinavc4
    Рейтинг: 217 Неутрално

    Някой правил ли е тесто за пърленки в машина за хляб? Трябва ли да се поставят в някакъв съд или на алуминиево фолио, за да се печат на барбекюто?





За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK