Билетите за "Концерти на възглавници" отиват при...

Билетите за "Концерти на възглавници" отиват при...

© Модо БългарияЧетирима читатели - bepetrain и ikar_01ijj и tanv, спечелиха възможността да посетят безплатно предстоящите в неделя Дворжакови концерти, тъй като са победители в тазседмичната игра на "Детски Дневник". 


Те бяха късметлиите, които жребият определи сред правилно отговорилите на въпросите, публикувани на сайта. 


Точно 30 читатели отговориха правилно на въпроса "Колко общо са "Славянските танци" на Дворжак?", като посочиха, че става дума за 16 танца, разделени в два опуса. Право на участие в жребия според условията на играта за билетите имаха  26 потребители на сайта. Билетите отидоха при bepetrain и ikar_01.

Верни отговори на втория въпрос - "Колко симфонии е написал Антонин Дворжак?", дадоха 43 читатели, които дадоха отговор девет. В жребия участваха 35, а наградите са за  ijj и tanv.
Късметлиите получават ваучер за безплатен семеен билет - до двама възрастни и техните деца. Те ще могат да посетят един от двата концерта на 8 февруари (в 11 ч. или в 17 ч.), които ще се състоят в залата на Съюза на архитектите в България на ул. "Кракра" №11 в София.


Тогава младите почитатели на класическата музика и техните родители ще се пренесат в Чехия, за да се насладят на музиката на един от най-известните композитори на тази страна - Антонин Дворжак, в изпълнение на струнния ансамбъл Street. 


Час преди изпълнението започва "Работилница на възглавници", където децата ще могат да изработят играчки от подръчни и естествени материали.

Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK