"Заедно в час" набира нови учители

"Заедно в час" набира нови учители

© Заедно в часФондация "Заедно в час" търси ново поколение учители под надслов "Будителите днес". Програмата дава възможност на завършващи студенти и успешни професионалисти от различни сфери да допринесат за положителна промяна в българското общество.


Кандидатури за участие в програмата се приемат до 10 февруари на сайта на организацията – zaednovchas.bg. Успешните кандидати ще започнат своето интензивно обучение през юли 2016 г. и работа в училище-партньор през учебната 2016-2017 г. По време на двете години, през които ще преподават като част от програмата, участниците ще получават допълнително по 500 лв. месечно от "Заедно в час" към заплатата от училище.


Преди началото на програмата одобрените участници, които нямат педагогическа правоспособност, ще преминат допълнителна квалификация към Пловдивски университет "Паисий Хилендарски". Те ще преминат и интензивно лятно обучение по международния модел "Преподавай като лидер". 


С постъпването си в програмата учителите стават част от голяма и сплотена общност от колеги, съмишленици и партньори, които работят заедно за дългосрочна позитивна промяна в българското образование. След успешното завършване на програмата те продължават развитието си като активни застъпници за образователната промяна чрез директна работа в училище или извън него, информират от фондацията. 

Ключови думи към статията:

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK