ИКЕА изтегля детското наметало-прилеп LATTJO

ИКЕА изтегля детското наметало-прилеп LATTJO

© ИКЕАТърговската верига ИКЕА приканва клиентите, закупили детското наметало-прилеп LATTJO, да го върнат в магазина, където средствата за закупуване на стоката ще им бъдат възстановени.


Мярката е превантивна след сигнали, че велкро лентата не се отваря лесно при сваляне на наметалото, съобщиха от магазина.


"Нашата вътрешна проверка показа, че е възможно велкро лентата, която служи за прикрепяне на наметалото към врата, да не се отвори достатъчно лесно, затова е необходимо да преразгледаме изискванията на ИКЕА за този вид закопчаване. Като предпазна мярка ние отзоваваме този продукт, като в същото време ще подобрим бъдещите продукти, като въведем нови стандарти за сигурност", заявява Синди Андерсен, мениджър на бизнес направление детски продукти в магазина.


Наметалата се продаваха от ноември 2015 г. и могат да бъдат върнати в магазина, където средствата за закупуването им ще бъдат възстановени в пълен размер.

Ключови думи към статията:

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK