Вивалди на Витоша

Вивалди на Витоша

© "Модо България"На 14 август от 11 часа музиката и ведрото настроение ще се срещнат на поляната пред Детски екостационар "Бели брези" в Природен парк "Витоша" с помощта на чуден струнен квартет.


В извънредния Летен "Концерт на възглавници" първата цигулка Санджар Сапаев ще поведе своите колеги Евгени Ноев (цигулка), Валентин Тошев (виола) и Димитър Тенчев (виолончело) в изпълнение на най-известните композиции, вдъхновени от летния сезон. Освен музика от Вивалди, Пиацола и Гершуин, малките почитатели на класическата музика и техните родители ще се насладят също и на произведения от Моцарт, Елгар, Шостакович, Бизе.


Цена на билетите:


Клубен Семеен билет (зона пред сцената с осигурени възглавници за цялото семейство) – 35 лв.
Летен Семеен билет (не включва възглавници) – 20 лв.
И двата варианта са за двама родители и до пет деца.


Билетите се купуват през сайта www.pillows.bg, а за новини от концертите вижте и страницата на инициативата във "Фейсбук".

Детският екостационар "Бели брези" се намира в природен парк "Витоша", вдясно на пътя от квартал "Бояна" към мeстността "Златни мостове", на един километър след разклона за Копитото.
Час преди концерта организаторите от Модо "България" ще представят участниците в "Арт Ваканция" на Витоша, която се провежда през последния месец на същото място. Децата, творили в седмица "Рисуване" ще покажат картините си в изложба. Младите артисти от седмица "Музика" ще представят концерт с наученото, а филмът, заснет по време на седмица "Кино", ще бъде прожектиран за първи път пред гости.


Вивалди на Витоша

© "Модо България"


Безплатните билети от "Детски Дневник" ви очакват


"Детски Дневник" отново ще предостави на читателите си възможността да спечелят ваучери, осигуряващи 2 безплатни семейни клубни билета.


Отговорете вярно на въпроса и може да сте сред късметлиите, на които жребият ще отреди два безплатни ваучера.


За да участвате в надпреварата, трябва да сте регистриран потребител в id.capital.bg.


Обърнете внимание, че сайтът на "Дневник" позволява да гласуват и читатели без регистрация в мрежата id.capital.bg, но жребият след това ще бъде изтеглен само между онези, които са гласували през потребителски профил.


За да гласувате трябва да сте регистриран потребител.

Резултати от 68 гласа

  1. Чайковски, Пиацола и Хайдн (61.76%)
  2. Бетовен, Верди и Глазунов (7.35%)
  3. Чайковски, Пиацола и Моцарт (14.71%)
  4. Хайдн, Моцарт и Бетовен (16.18%)

Анкетата ще бъде активна до 23.59 ч. на 11 август, а на следващия ден ще бъдат обявени печелившите.


В играта не могат да участват работещи за "Икономедиа" и техните семейства.


Всичко, което трябва да знаете за:
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK