Галина Ангелова е "Учителят, който обича всички" (видео)

Победителят в конкурса "Учителят, който обича всички" е 11 "б" клас от гимназията с преподаване на чужди езици "Иван Вазов" в Смолян и неговият най-обичан учител Галина Ангелова.


По случай Дните на приобщаването 2017 Център за приобщаващо образование и влогърът Крис Захариев поканиха ученици от цялата страна да направят нещо незабравимо за един свой учител. Те трябваше тайно от него да планират и осъществят изненада, която да го зарадва и вдъхнови.
До 12 май учениците трябваше да изпращат своите клипове, а жури в състав Драгомир Симеонов, журналист, Крис Захариев, влогър, Ива Бонева, изпълнителен директор на Център за приобщаващо образование, и Наталия Митева, програмен директор "Образование" във фондация "Америка за България", оцени всички клипове според критериите екипна работа, интересна идея и емоционален разказ за приобщаващия и подкрепящ учител и избра класа, заснел най-вълнуващата история.


Наградата за класа победител и любимия му учител е издигане във въздуха с топловъздушен балон на 27 май на празничното събитие по случай Дните на приобщаващо образование в София.


До 16 май публиката можеше да гласува за изненадата, която най-много ѝ харесва. Класът събрал най-много харесвания във "Фейсбук" платформата на кампанията е 2 "г" клас от 19 СУ "Елин Пелин" в София с класен ръководител Веселина Славчева. Тяхната награда е "Един ден с Крис Захариев".


Всички участвали в конкурса видеоклипове са достъпни във Фейсбук платформата на кампанията.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK