Десетгодшният Андрей Божков спечели конкурса за видеоблог "Влогни"

Десетгодшният Андрей Божков спечели конкурса за видеоблог "Влогни"


10-годишният Андрей Божков (Andy) спечели оспорваната битка между 44 състезатели в конкурса "Влогни". За месец и половина участниците са направили 76 видеа по различни теми, зададени от детския телевизионния канал Cartoon Network, който е организатор на конкурса. Освен в България надпревара имаше и в Полша, Белгия, Холандия, Люксембург, Румъния и Русия.


Наградата за най-добрия от влогърите във всяка от страните ще да може да представя новините около Cartoon Network в своите влогове, като получава информация за всички нови проекти на телевизионния канал и помощ да развие канала си в Youtube. Победителят ще бъде подкрепен и да привлича своя собствена аудитория, като прави влогове на разнообразни теми, които не се изчерпват с продукцията на Cartoon Network.


В България участниците в конкурса преминаха през четири предизвикателства под формата на задачи за създаване на влогове по различни теми, а техен ментор беше популярният влогър Крис Захариев. Той им помагаше със съвети и творчески насоки как да станат успешни и как да избягват капаните, които интернет поставя пред тях.
Десетгодшният Андрей Божков спечели конкурса за видеоблог "Влогни"

Тримата финалисти имаха възможността да се включат в творческа работилница, водена от Крис Захариев, и да получат последното предизвикателство. Така във финалния рунд освен Андрей Божков се включиха Камен Филипов (Камен Младши) на 11 години и Тервел Занков (Termaster) на 10 години. Те правиха влогове на тема "Моето хоби". Победителят бе избран от специално жури от Cartoon Network съвместно с Крис Захариев, а партньор на състезанието беше Центърът за безопасен интернет.


Ключови думи към статията:

Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK