Кога ще си почиват учениците през новата година (графика)


Училищните занимания вече вървят на пълни обороти, но уроците, тренировките и работата не могат да спрат семейните планове за пътувания и забавления. Да не забравяме и за дните, когато по-малките ученици ще остават вкъщи, но родителите им ще са на работа и отрано трябва да се създаде организация кой да прави компания и наглежда децата.
Затова "Детски Дневник" дава на читателите си удобно "календарче", с което лесно да се ориентират в кои дни през учебната година (извън официалните празници) е най-удобно да организират ваканции, кога трябва да предвидят някой да остане вкъщи и ли да призоват баби и дядовци на помощ.


Можете да запазите графиката в телефона си или да я разпечатате на хартия и да я закачите на удобно място. А в краен случай, винаги можете да я намерите в архива на "Дневник".

Ключови думи към статията:

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK