Как действа магията "1-2-3" във възпитанието на децата

Издателство "Изток-Запад"

Издателство "Изток-Запад"Вълнувате ли се от прибирането у дома след работа или се ужасявате от мисълта, че трябва да се борите с детето си, за да го накарате да си напише домашното?


Пренебрежението, крясъците и споровете ежедневие ли са във вашия дом?


Омръзнало ли ви е детето да не ви слуша и да не прави това, което му казвате?
Пробвали сте всичко, за което се сещате, без резултат?


Започвате ли да се чувствате отчаяни, че не можете да се справите?


Не губете надежда.


Не сте виновен, а детето ви не е задължително лошо.


"Магията 1-2-3" ще ви помогне, обещават от издателство "Изток-Запад". Тя няма да отнеме часове за прочитане и години за разбиране. Чете се бързо и идеите в нея могат да бъдат приложени мигновено. Казва най-необходимото, което ви е нужно, за да започнете положителната промяна. Тя ще промени вас и вашето дете и ще възвърне обичта и уважението помежду ви.


Книгата предлага лесна за следване програма, която ще ви помогне да изградите пълноценни отношения с децата. Станете магьосници, за които родителството е радостно, а не кошмарно занимание. Вълшебните думи ще повлияят на всички важни области от живота на малкото дете: налагане на дисциплина, изграждане на навици, общуване с другите деца, хранене, писане на домашни, подреждане на стаята, подготовка за сън и пр.


Независимо колко упорити или своенравни са вашите деца магията 1-2-3 на д-р Томас Фелан ще внесе баланс в отношенията между вас.

Читателите на "Детски Дневник" могат да се възползват от 10% отстъпка от цената в Ozone.bg при въвеждане на код Dnevnik10. Поръчай книгата с безплатна доставка тук.

Какво може да направи за вас "Магията 1-2-3"?


Ако отглеждате малки деца, "Магията 1-2-3" може да бъде вашият шанс за ефективно и доставящо радост родителство по няколко причини:


1. От тази книга са продадени над 1,6 млн. копия.
2. "Магията 1-2-3" е преведена на 22 езика.
3. През последните няколко години "Магията 1-2-3" е най-продаваната книга за детска дисциплина в Amazon.com.
4. Програмата е подходяща за татковци.
5. Тя се основава на доказателства – това означава, че работи.


За да постигнете най-добри резултати


Това издание на "Магията 1-2-3" описва директни методи за справяне с поведението на деца на възраст от около 2 до 12 години, независимо дали са деца със специални нужди, или не. Всъщност с дете, което се развива по типичния начин, можете да започнете на възраст от около 18 месеца. За да получите най-добри резултати, не забравяйте следното:


1. Стратегиите трябва да се използват точно по начина, описан тук, особено по отношение на правилата "Без говорене" и "Без емоция".


2. Ако и двамата родители живеят у дома, в идеалния случай и двамата би трябвало да използват програмата. Ако обаче единият родител отказва да използва "Магията 1-2-3", другият може да я прилага самостоятелно (докато, разбира се, се надява, че партньорът действа разумно по отношение на децата).


3. Самотните, разделените и разведените родители могат да използват ефективно методите ни и самостоятелно. За предпочитане е всички родители – дори и да живеят на различни места – да използват една и съща програма, но това невинаги е възможно. Всъщност самотните родители извличат огромна полза от проста и ефективна система като "Магията 1-2-3". Ако се грижите сами за децата си, е много вероятно да се чувствате претоварени и да нямате много време да изучавате програми за дисциплина. Освен това, тъй като сте сами, не можете да си позволите да бъдете неефективни във възпитанието на децата си. Енергията ви не е неизчерпаема.


4. Бабите и дядовците, бавачките и други хора, грижещи се за децата, също намират програмата "1-2-3" за много ефективна в справянето с малки деца. Всъщност много баби и дядовци са открили "Магията 1-2-3" самостоятелно и после са я споделили с децата си. Освен това напоследък все по-често чуваме, че бабите и дядовците отглеждат сами внуците си и те често намират "Магията 1-2-3" за животоспасяваща.


5. Старайте се децата ви да са в добро физическо здраве. Добре известен факт е, че болестите, алергиите и физическата болка могат да влошат както поведенческите, така и емоционалните проблеми при децата. Редовните медицински прегледи на децата са от изключително значение. Също така е важно да познавате и уважавате естествения денонощен ритъм на децата си по отношение на храненето, спането и ходенето до тоалетна. Дете, което е пропуснало следобедния си сън, което чувства глад или което трябва да отиде до тоалетната, може да се окаже доста по-голямо предизвикателство за родителя.

Ключови думи към статията:

Коментари (19)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на toolarmy
  toolarmy
  Рейтинг: 213 Неутрално

  Чудесно е, че рекламирате подобно четиво.
  Обаче, нали се сещате, че няма как да дам пари, само заради внушението, че този метод е изключителен, без да обясните накратко за какво става дума.
  Подобна литература ни залива от всички страни и всеки автор твърди, че е измислил топлата вода. Ами, не е.

 2. 2 Профил на man_un
  man_un
  Рейтинг: 485 Неутрално

  Вероятно хората са се постарали да дадат рецепта за възпитание. Аз обаче ще споделя друго-направете всичко възможно да не изпадате в подобна ситуация. И споделям. Не приучавайте детето отрано на самостоятелност, най-вече при хранене, и най-вече при храни, с които ще се цапа. Когато се храни, му давайте, в лявата ви ръка детето, в дясната лъжицата. Така бебока ви ще е сит, незлояд и чист. Една бременна булка хапвала едва едва, а свекърва и думала: Яж булка, яж, докато не ти е изсъхнала лявата ръка. А снахата наум и отвръщала: На теб да изсъхнат и двете. Старата жена имала предвид това, че като се роди бебето, майка му дълго ще го държи с лявата си ръка. Има време детето да се научи на самостоятелност.

 3. 3 Профил на Храбър
  Храбър
  Рейтинг: 3435 Неутрално

  Чудесно е, че рекламирате подобно четиво. Обаче, нали се сещате, че няма как да дам пари, само заради внушението, че този метод е изключителен, без да обясните накратко за какво става дума.Подобна литература ни залива от всички страни и всеки автор твърди, че е измислил топлата вода. Ами, не е.
  —цитат от коментар 1 на toolarmy


  Ако ти кажат какъв е методът, няма да си купиш книгата.

  "Безнаказаността на похищенията и произволното разполагане с притежанията на повалените стари имуществени прослойки след 9-ти септември има като пряко следствие създадената и поддържана политическа обстановка за корупция"
 4. 4 Профил на baba_zozolana
  baba_zozolana
  Рейтинг: 727 Неутрално

  Малко повече информация за съдържанието и за автора има на сайта на издателя: https://goo.gl/7E9bhb

  I used to walk into a room full of people and wonder if they liked me... Now I look around and wonder if I like them.
 5. 5 Профил на Clap
  Clap
  Рейтинг: 504 Неутрално

  Имам две деца: на 3 и 5 години. Прочетете "Как да говорим така, че детето да слуша - и да го слушаме така, че да говори"! След това пътят е лесен и всеки родител би го уцелил!

  Усмихвай се на всичко свежо по пътя си...
 6. 6 Профил на ЗаНиЗа
  ЗаНиЗа
  Рейтинг: 2464 Неутрално

  "описва директни методи за справяне с поведението на деца" - всяко дете е толкова различно, всеки родител също, та за инфо може, но за прилагане на някакви постулати е повече от спорно. Директно нищо не става, дори с 1-2-3, трябва постепенно, всеки миг, всеки час, всеки ден. Животът е училище, в което не се учи с тестове, а постоянно.

  Направи съд от глината, празнината вътре в него го прави полезен.
 7. 7 Профил на mitakadm
  mitakadm
  Рейтинг: 465 Неутрално

  Стара рецепта за добро възпитание - 1 -2- 3 шамара Когато родителите задават правила и те не се спазват трябва решителност.

  Колкото повече - толкова повече
 8. 8 Профил на mitakadm
  mitakadm
  Рейтинг: 465 Неутрално

  Казано е - бил малко дупе, за да не биеш голям ГЪЗ

  Колкото повече - толкова повече
 9. 9 Профил на comandante vs либерални ентусиасти&корпократи
  comandante vs либерални ентусиасти&корпократи
  Рейтинг: 2449 Неутрално

  Читателите на "Детски Дневник" могат да се възползват от 10% отстъпка
  _______________
  Сугестирането на майки като ги карат да купуват с книги и техники от интернет често води до необратими последици в развитието на децата!
  Познавам поне 2-3 шантави майки чиито деца имат анормално поведение следствие на прилагането на възпитателни модели!
  Всяко си има характер и за това и трябва индивидуален подход и много любов , такива клишета за възпитание са маркетинг за повече продажби!

  Libertarianism is just anarchy for rich people
 10. 10 Профил на Amot
  Amot
  Рейтинг: 496 Гневно

  Дневник, следващия път при подобна публикация напишете ясно, че е платен материал! Това, че законовата регулация на онлайн медиите в България е хлабава, не ви дава право да се подигравате с читателите си!

  Цацата трябва да бъде изпържена!
 11. 11 Профил на Dr_Doolittle
  Dr_Doolittle
  Рейтинг: 1407 Неутрално

  Най-смешното е ........'за справяне с поведението на деца на възраст от около 2 до 12 години' - ха-ха-ха. Значи на 13 години вече вашите маниулации със съзнанието на детето вече не работят , а диктатурата ви е вече под съмнение......

  http://www.flickr.com/photos/[email protected]/3712408729/
 12. 12 Профил на areta
  areta
  Рейтинг: 985 Весело

  Амиии... като прочета толкова много "Ще"-та и веднага разбирам, че авторът е мириканец :)

 13. 13 Профил на daskal1
  daskal1
  Рейтинг: 4048 Любопитно

  До коментар [#4] от "baba_zozolana":

  Ето и линк към клип с д-р Фелан обясняващ една ситуация (в дясно има още). https://m.youtube.com/watch?v=xDmAsO-uDfg

 14. 14 Профил на daskal1
  daskal1
  Рейтинг: 4048 Весело

  До коментар [#12] от "areta":

  Методът има и руски вариант, адаптиран е, вероятно може да се направи и на български. Което не може е да промени възрастните.

 15. 15 Профил на baba_zozolana
  baba_zozolana
  Рейтинг: 727 Неутрално

  До коментар [#13] от "daskal1":

  Много хубаво видео.

  I used to walk into a room full of people and wonder if they liked me... Now I look around and wonder if I like them.
 16. 16 Профил на Бай Благой
  Бай Благой
  Рейтинг: 624 Неутрално

  Малко повече информация за съдържанието и за автора има на сайта на издателя: https://goo.gl/7E9bhb
  —цитат от коментар 4 на baba_zozolana


  Нищо не пише и там.
  Съгласен съм с колегата от първия пост: ако не споделите поне бегла идеа за какво става дума в книгата, няма да достигнете до по-сериозните читатели (към които изглежда, че е насочена книгата), а ще имате успех само при тези, които разичтат някой да им реши проблемите с магическа пръчка и се хващат на реклами в стил "с този лесен трик можете да отслабнете 15 килограма за две седмици"

 17. 17 Профил на penetrating
  penetrating
  Рейтинг: 5210 Неутрално

  Започвам да се съмнявам в толкова много чудодейни лекарства:
  - свалете 20 кг за 2 седмици
  - научете чужд език за седмица (и това ти е много)
  - вземете тези чудодейни капки и изчезва/появява се (според случая) диабета, косата, луничките, зрението...

  Some people have got a mental horizon of radius zero and call it their point of view. David Hilbert
 18. 18 Профил на rapidfire
  rapidfire
  Рейтинг: 1291 Неутрално

  До коментар [#7] от "mitakadm":

  Ей зарад такива като тебе, трябва да има Истамбулска конвенция на всяка цена.
  Тебе така ли са те възпитавали?

  It is nice to be important, but it's more important to be nice!
 19. 19 Профил на realguru
  realguru
  Рейтинг: 2693 Неутрално

  Консерватизмът винаги е за предпочитане при отглеждането на деца.

  Ако методът не проработи, това ще го разберете след като отрасне отрочето. И втори шанс няма да има. Освен ако не си направите второ с 15 год разлика. :)

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK