С деца на... фитнес

Това е маркетинг публикация. Отговорността за нейното съдържание носи рекламодателят и то отговаря на правилата за .

Весела Тончева-Шенк

Весела Тончева-ШенкТримесечното ви бебе се учи да плува, малката ви дъщеричка прави първите си стъпки на балерина, а младежът се хвърля във водите на басейна с мечта за бъдещи медали. А докато чакате да завърши тяхната тренировка, вие най-сетне имате време за себе си, за да влезете спокойно във фитнес залата.

Спорт за цялата фамилия - родители и деца, вече е не само примамлива идея, а реална възможност, комбинираща различните желания и време, която предлага столичният SPARK FITNESS & SPA


"Спортен център за цялото семейство"


е иновативната концепция, която дългогодишният спортен мениджър Весела Тончева-Шенк развива успешно в този спортен оазис, разположен удобно в зелена среда, далеч от градския стрес, в полите на Витоша. Мисията, която тя и екипът на SPARK FITNESS & SPA са поели, е да създадат благоприятна среда за физически занимания на цялото семейство и да спомогнат за утвърждаването на здравословни навици за активен начин на живот на родителите и децата.
Освен с иновативната идея за семеен спорт SPARK FITNESS & SPA е известен и с редица други свои нововъведения в полза на здравето.


Една от най-важните новаторски услуги на центъра е


Басейн, който се пречиства с морска сол вместо с хлор


Това решение е екологично и устойчиво, защото с него се опазва природата и е в полза здравето на плуващите, коментира Весела Тончева-Шенк.

С деца на... фитнес

SPARK FITNESS & SPA е и първият фитнес център, който, отново в името на устойчивата околна среда, спря да продава пластмасови бутилки с минерална вода и пластмасови сламки и за тази инициатива получи наградата на Германо-българската индустриално търговска камара в проекта Young Energy Scouts. Сега в SPARK се предлага безплатна алкализирана вода и тази екопрактика вече успя да промени навиците на клиентите.


За повече сигурност в центъра се използват озонатор и UV лампи, което също го различава от масовите спортни центрове.


Иновативната политика в полза на семействата идва след съвместна работа с Йоана Ленкова, международно признат стратегист, футурист и лектор, основател на консултантска компания Futures Forward - Великобритания, със значителен опит като стратег в The Walt Disney Company, където ръководи екипа от "Дисни" футуристи за Англия и Ирландия. Експертизата на футуристите става все по-търсена и всеки бизнес с амбиция за устойчивост би трябвало да се ползва от това знание.


С деца на... фитнес

"Анти-COVID" програми за спорт


Въпреки че според учените коронавирусът засяга по-рядко малките деца, те са потърпевши в най-голяма степен от обездвижването и стоенето дълги часове пред компютъра по време на онлайн уроците в дистанционното обучение. Резултатът от този модел на всекидневие е тревожен - наднормено тегло, гръбначни изкривявания, податливост на остри респираторни заболявания, липса на концентрация, алармират здравни специалисти.


С деца на... фитнес

SPARK FITNESS & SPA дава свой отговор на тази неблагоприятна COVID тенденция. Специално разработените програми в центъра отговарят на нуждите от движение в условията на ограничения заради пандемията и целят да намалят отрицателното й въздействие най-вече върху детското физическо и психично здраве.
С деца на... фитнес

Семейните програми


за спорт, предлагани в SPARK FITNESS & SPA, включват два пъти седмично занимания в басейна, във фитнеса или групови занимания на открито, а също така консултация с диетолог, психолог или кардиолог.


Обучението и тренировки по плуване за деца е в сигурните ръце на състезатели и треньори по плуване и водни спортове.


Най-новите програми по плуване са в три насоки:


- обучение по плуване и закаляване
- профилактика и корекция на гръбначни изкривявания
- превенция на затлъстяването при деца.


Тези програми съчетават различни по вид спортни дейности като плуване, гимнастика, минифитнес.


С деца на... фитнес

Сред най-интересните занимания е плуването за бебета от 3-месечна възраст. Солените басейни на центъра и липсата на хлор във водата предпазват нежната бебешка кожа, което гарантира обяснимо спокойствие за майките.
За своите "уроци" миниатюрните плувци се поемат от вещите ръце на момичетата от програмата


"Плувам с мама и тати" (www.pluvanesbebe.bg)


които с много любов и търпение успяват да убедят всеки родител, че бебето се чувства изцяло в "свои води". Атрактивните предложения на SPARK FITNESS & SPA включват и занимания за деца по балет, карате, йога и др.


"София парк", сграда 16/3
+359 2 476 0570
+359 898676714
www.spark-bg.com

>


Всичко, което трябва да знаете за:

Ключови думи към статията:

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK