Смарт приятел в училище

Това е маркетинг публикация. Отговорността за нейното съдържание носи рекламодателят и то отговаря на правилата за .

Смарт приятел в училище


Постоянен контакт, сигурност и спокойствие - какво по-важно от това, когато изпращате детето си за пръв път в клас? След броени седмици стотици деца ще прекрачат за пръв път училищния праг - ще навлязат в нов свят с нови контакти и изисквания, които ще изправят и децата, и родителите им пред редица предизвикателства.


Увереността, че винаги може да говори с мама, със сигурност ще направи този важен преход към света на възрастните по-лесен за вашето дете. Преподаването е в ръцете на учителите, но с дистанционното съдействие на родителите първите стъпки в класната стая ще бъдат направени по-лесно, приятно и успешно. Тук на помощ идват умните аксесоари, с които да сте в постоянна връзка с детето.

Смарт приятел в училище

Детският смарт часовник MyKi 4 LITE е едновременно удобен и функционален и, не на последно място, привлекателен за децата. Малките дами и господа имат възможност да си изберат часовник в розово или синьо в комплект със слушалки Emoji Flip'n'Switch и ученическа програма в оранжева подаръчна кутия, с който да впечатлят своите нови приятели в клас. А родителите могат да се възползват от изгодното предложение на "Виваком" срещу 2.98 лв./мес. с план Smart S+ * (за повече информация тук).


Мама е с мен
В междучасието, по време на игра, винаги когато детето изпита потребност да сподели нещо с родителите си, MyKi 4 LITE е насреща. Можете да разговаряте, да си разменяте гласови или текстови съобщения, да получавате снимки чрез приложението MyKi Watch. Общуването помежду ви е лесно, бързо и удобно, а това носи спокойствие и за децата, и за родителите. Малкият ученик може да ви разкаже какво го вълнува, без да чака да ви види на живо след края на учебния ден. И още - можете да проследите първите уроци, да се запознаете с новите приятели или просто да ги видите. Така по всяко време родителите знаят какво правят децата, а най-малките са сигурни, че когато поискат, могат да се свържат с мама и татко.

Смарт приятел в училище

Мамо, не се притеснявай!


Изключително предимство на интелигентното устройство е тракерът за местоположение. Така във всеки момент знаете къде се намира вашето дете - в клас, на двора, при приятел. MyKi 4 LITE може да бъде управляван навсякъде и по всяко време от смарт телефон или таблет. Изисква се регистрация в приложението MyKi Watch чрез личния акаунт.


Часовникът е специално съобразен с цветовите предпочитания на децата. В синьо или розово, той ще се хареса еднакво на вашето малко момче или момиче, което ще го носи с удоволствие. В допълнение часовникът притежава издръжлива силиконова каишка и е устойчив на прах и влага. Друго страхотно предимство на MyKi 4 LITE е, че е водоустойчив и може да издържи потапяне до 1 м в сладка вода за 30 мин. Така можете да бъдете сигурни, че часовникът е защитен в случай на инцидентно намокряне.


*Цената на устройството e валиднa при сключване на нов 24-месечен договор за тарифен план SMART S+ за всички лоялни клиенти на VIVACOM, които имат сключен договор от поне 9 месеца. Детски часовник MYKI 4 LITE + слушалки EMOJI: 24 мес. x 2.98 лв. = 71.52 лв. Всички цени са с ДДС. ГПР 8%, лихвеният % е фиксиран. Офертата важи до 1.10.2020 или до изчерпване на количествата. Emoji® е регистрирана марка на Emoji Company GmbH © 2015-2020. Всички права са запазени. За повече информация: www.vivacom.bg.>


Всичко, което трябва да знаете за:
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK