Обучение в училище или у дома - с Acer Chromebook

Това е маркетинг публикация. Отговорността за нейното съдържание носи рекламодателят и то отговаря на правилата за .

Обучение в училище или у дома - с Acer Chromebook


Две са основните неща, необходими на един ученик, за да усвои максимално учебното съдържание и да бъде добре организиран - това са средство, с което да учи, и система, чрез която да комуникира своевременно с учителите и съучениците си. Решение на тези предизвикателства са устройствата Chromebook, които са оптимизирани за целите на образованието и покриват всички критерии, на които един ученически компютър би трябвало да отговаря!

Обучение в училище или у дома - с Acer Chromebook


Има няколко причини, поради които Acer Chromebook са топ решение за ученици!


Лесни за употреба, супербързи и сигурни! Chromebook е преносимо устройство, което обединява в едно таблет и лаптоп. Chromebook идва с операционната система на Google Chrome OS и работи "в облачна" среда - информацията е на едно място, сигурно пазена и "скрита" зад персоналния Google профил (училищен или личен GMail). Това прави учебното съдържание достъпно от различни устройства по всяко време и го защитава от изтриване и загуба. Chrome OS е лека за управление, зарежда за по-малко от 10 секунди, има вградена защита от вируси и дава достъп до приложения през познатия на всички Google Play Store.
Обучение в училище или у дома - с Acer Chromebook


Издръжливост и здравина. Acer Chromebook има подсилен корпус, който предпазва устройството от повреда при изпускане или удар от 122 cм. Снабден е също с дренажна система, която предпазва клавиатурата, в случай че някой я залее с вода. Всички Chromebook устройства са тествани по стандарт от военен клас (MIL-STD 810G) и уверено твърдим, че ще издържат в ръцете на учениците!


Управление на Chromebook в училище. В комбинация с Google Chrome Device Management License с няколко клика през администраторския панел на училищния G Suite могат да се инсталират, активират/деактивират приложения и да се прилагат още много настройки за всички Chromebook устройства с лиценз за управление едновременно.


Учене от вкъщи. В месеците на дистанционното обучение много родители също избраха Chromebook за своите деца. "Няма компютър, който да е издържал 8 часа непрекъснато натоварване, както издържа Chromebook по време на дистанционното обучение! Изключително практично разположение на копчетата и удобен за работа тъчскрийн", споделя Галина Миланова, майка на ученици от 5 и 9 клас. Все повече училища се обръщат към Chromebook и въвеждане на обучение по модела "1 към 1", в който всеки ученик разполага с устройство, с което учи в училище и у дома.


Обучение в училище или у дома - с Acer Chromebook


От новата учебна година над 2500 български ученици ще учат с Chromebook устройства благодарение на Център за творческо обучение в партньорство Acer Education. Центърът е и официален представител на Google Cloud със специализация "образование" и има дългогодишен опит във внедряването на образователни технологии и G Suite в българските учебни заведения.


Лесни за употреба, супер бързи и сигурни! Chromebook


Всичко за Acer Chromebook в България тук


Повече за Център за творческо обучение тук

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK