15 септември – една фраза - 1001 асоциации

Това е маркетинг публикация. Отговорността за нейното съдържание носи рекламодателят и то отговаря на правилата за .

15 септември – една фраза - 1001 асоциации


15 септември - една фраза - 1001 асоциации. Моят първи учебен ден. Този на дъщеря ми. Синът ми завършва тази година. Мирисът на прясна боя. Усмивката на класната. Мекиците, които баба направи за закуска. Красивият несесер с моливчета и онази страхотна тетрадка. Дългият списък, който трябва да изпълня за поредна година. Трябва да купя по-удобно бюро. Избрах ли най-доброто училище? Нямам време да напазарувам всичко. След ваканцията бюджетът изтъня. Пак ли ще учат дистанционно? Няма да имам никакви приятели в класа. Догодина съм абитуриент и пак трябва да се занимавам да купувам една камара тетрадки...


Независимо от коя страна на календара стоим срещу 15 септември, първият учебен ден винаги върви с дълъг списък за пазаруване. А в края на лятото винаги ни се струва, че има още достатъчно време до този момент и обикновено последните 3-4 дни преди заветната дата започваме родителския маратон - книжарница, магазин за конфекция, спортен магазин - с финал магазин за цветя. Родителите излизаме на бойното поле и често сме на път да загубим битката в последния рунд срещу гланцово блокче, раница или спортен екип. А и да не говорим за борбата за свободни места за паркиране и платените зони в по-големите градове.


За поредна година Lidl излиза с комплексно решение на математическия ребус "списък за 15 септември" - всичко необходимо на едно място заедно. Във всички магазини на веригата могат да се намерят дори авангардни ученически бюра с регулиращи работни плотове, настолни лампи, раници за деца и тийнейджъри, както и ранички за малките в предучилищна възраст, несесери и всички прилежащи пособия, с които да бъдат попълнени. Разнообразието от тетрадки включва пълния асортимент от технически изисквания от 1-ви до 12-и клас и дизайн по всеки вкус - от приказни герои за първокласниците до стилни тийнейджърски решения.
Допълнителен плюс е, че заедно с необходимото за ученика домакинствата с по-малки деца могат да открият качествен текстил и занимателни пособия за своите малчугани, и то с отлично качество и на достъпна цена. Защото в крайна сметка първият учебен ден и подготовката за него не трябва да носят напрежение, а само радостни моменти и емоции. Затова Lidl за поредна година се грижи за учениците, на които след дългата ваканция им предстои да влязат "свежари в час", а родителите да спестят време и средства, без това да е за сметка на качеството.


А най-доброто в цялата ситуация е, че можем да вземем със себе си и седмичния списък за пазаруване за вкъщи и да сложим точка на списъците.


И след като са зачеркнати всички задачи, остава достатъчно спестено свободно време за кафе с приятелки или за по бира с приятели. А защо не и за една кутия сладолед от Lidl в края на лятото със семейството вкъщи?


Всичко, което трябва да знаете за:
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK