В училище за забавление: безплатните занимания за ученици през лятната ваканция

В училище за забавление: безплатните занимания за ученици през лятната ваканция

© Георги КожухаровУроци по изкуства и науки, спортни състезания и туристически походи - това са част от предложенията за безплатни занимания за децата през през лятото, включени в тазгодишната лятна ваканционна програма на Министерството на образованието.


Програмата, която беше оповестена днес, обхваща всички 28 области на страната. Тя включва занимания по четене, изкуства, спорт и туризъм, посещения на музеи и паметници, свързани с исторически събития. Предвидени са също изучаване на забавна математика и астрономия, хип-хоп танци, паради на хвърчилата, екскурзии и експедиции, както и състезания по различни видове спортове, съобщават от министерството.


Графиците са обявени с дни и часове на провеждане, контакти с ръководителя, който води заниманията, и мястото, където те се провеждат. Основно това са Центровете за подкрепа за личностно развитие, регионалните центрове за подкрепа на процеса на приобщаващото образование, училища, културни институции, читалища и бази на спортни клубове.


Лятната ваканционна програма по области можете да намерите тук.

Ключови думи към статията:

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK