Опознайте гората с "Шап-Шап и шапчовците"

Това е . Отговорността за нейното съдържание носи рекламодателят и то отговаря на правилата за .

Опознайте гората с "Шап-Шап и шапчовците"


Шаптън


Градчето Шаптън е мястото, където живеят всички шапчовци от поредицата. То е сгушено в горските храсталаци и е изпълнено с интересни забележителности.
Шап-Шап, Лилит и Шеп


Малкият Шап-Шап не се страхува от никакви предизвикателства. Той е леко несигурен, но смел, което улеснява разучаването на буйната растителност в гората. Всеки ден той среща нови обитатели на това зелено и любопитно място. Малката Лилит винаги е до него, като доброто й настроение успява да освети дори най-облачните дни в горската земя. Шап-Шап има и най-добър приятел на име Шеп, който притежава необуздано любопитство и иска да знае всичко за дома им.


Опознайте гората с "Шап-Шап и шапчовците"


Шантрел


Шантрел е шапчо на изкуството. Тя притежава сърце, изпълнено с креативност, което топли цялата общност, а джобовете й винаги са пълни с четки за рисуване и пастели. Тя по всяко време е готова да организира весело празненство или друго интересно събитие в Шаптън. Единственият проблем е, че не е много организирана и често се паникьосва.


Забавното дърво


Това дърво представлява любимото място за игра на героите. Те обичат да го посещават често и да се забавляват с всичките негови приспособления. То е изградено съвсем като детска площадка - има гъби-стъпала, люлки и всякакви други катерушки.


Опознайте гората с "Шап-Шап и шапчовците"


Пуф


Пуф е срамежлив шапчо, който винаги се старае да свърши всичко точно както трябва. Той обича всичко да става по план и всички да следват правилата. Жалкото обаче е, че в Шаптън няма кой знае какви правила. Пуф е доста емоционален и лесно се стряска. А когато това се случи, изпуска дим от горната част на шапката си.


Шапо


Шапо е най-възрастният от шапчовците. Той има много истории за разказване - есенният ураган, голямото кално свлачище, бръмбаровото нашествие, а дали не са били скакалци, Шапо е почти сигурен, че са били бръмбари. Без значение - това, което той със сигурност си спомня, е веселието.


Шап-планина


Шап-планината е диво място, което има доста внушителен вид на пръв поглед. Но тя е източник на много приключения за героите.


Опознайте гората с "Шап-Шап и шапчовците"


Шапи-Суши


Шапи-Суши е главният готвач на градчето. Той обожава да готви странни, но изключително вкусни ястия. Смее се гръмко и има драматичен, но много топъл характер. Само не трябва никой да показва лоши обноски около него, защото реакцията му ще е крайна.


Загадъчната пещера


Както всяко градче и Шаптън си има едно мистериозно, магическо място. Загадъчната пещера е изпълнена с много чудеса, като само най-смелите могат да й се насладят.


В гората, където живеят героите, се крият много изненади!


"Шап-Шап и шапчовците" не е само история за страхотни приключения, но и за пътя на себеопознаването. В този свят, пълен с интересни герои и същества, най-важното нещо се оказва да откриеш кой си всъщност, независимо с какви трудности се сблъскваш.


Гледайте поредицата по Boomerang от 30 август - всеки ден от 18.00 ч.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK