Осигурени са тестове за присъствено обучение на всички ученици от 6 декември

За да коментирате, да оценявате или да докладвате коментар, трябва да влезете в профила си или да се регистрирате. Вход | Регистрация
За да коментирате, да оценявате или да докладвате коментар, влезте в профила си.
Коментари (21)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на dwr30648311
  dwr30648311
  Рейтинг: 833 Неутрално

  Тоталитаризмът е политическа система, при която властта е напълно централизирана и държавата се стреми да регулира и контролира всички аспекти на политическия, социалния и интелектуалния живот (онлайн образование), като цели преди всичко налагане на контрол и ограничения върху вътрешната свобода на индивида.

  В тоталитарните системи идеологията на режима, независимо от нейните конкретни характеристики, играе централна роля, превръщайки се в своеобразна светска (Ковид) религия

  Идеологиите са ключово средство за консолидиране на обществена подкрепа за системата, подменяйки реалността с фиктивна, но притежаваща вътрешна логика и консистентност, действителност. Те заменят традиционната концепция за законност с идеологическа оправданост (обществено здраве), произтичаща от абстрактни принципи (Конституция и човешките права не са точно това, което сте си мислели, че са)

  Индивидуалната свобода и основни граждански права също са ограничени в максимална степен (Зелен сертификат), като са заменени с обещание за бъдеща „свобода за всички“.

  Претенцията на тоталитаризма е, че гражданите са значими не като индивидуални личности, а като част от цялостната система, която подготвя бъдещия ред на обществото и държавата.

  На тях се внушава и убеденост в превъзходството на класата, нацията расата, (Експерти/плоскоземци), която трябва да има тоталната власт в държавата и да се стреми към налагане и разширяване на тази власт.

  Тоталният партиен монопол е оправдан от партийната идеология (Ковид мерки) според която решенията са винаги правилни, като това се затвърждава чрез партийната пропаганда, (112-то място), която е задължителен елемент на тоталитаризма.

  Важна роля за ефективността на пропагандата играе почти пълния монопол на режима върху средствата за масова комуникация. (Ковид по няколко пъти на ден във всяка медия).

  Функцията на тоталитарната пропаганда е разпространението на идеологията в обществото и индоктринирането на отделните личности (ваксинирани/Ганя)

  Важна обща черта на тоталитарните режими е налагането на централизиран контрол върху стопанския живот и изграждането на необходимата за това бюрократична система.

  https://bg.m.wikipedia.org/wiki/Тоталитаризъм

 2. 2 Профил на Consumer
  Consumer
  Рейтинг: 2577 Любопитно

  За кога за тази година, след две седмици и малко са във ваканция.

  Every time you spend money you're casting a vote for the kind of world you want
 3. 3 Профил на vassilun
  vassilun
  Рейтинг: 4795 Неутрално

  Отваряйте училищата! Затваряйте кръчмите!

 4. 4 Профил на Полковник Паликъщов
  Полковник Паликъщов
  Рейтинг: 2319 Любопитно

  И за какво ще ги тестват амсово, като се доказа, че минимален процент са заразени? При това заразени не означава болни, децата не боледуват от Ковид 19!

  Май тук се търси ефекта на едни комисионни при доставката на милиони тестове?

  Ако мъжът ви преспи с украинка, да знаете че това не е изневяра, а хуманитарна помощ. (laugh)
 5. 5 Профил на ozd05563707
  ozd05563707
  Рейтинг: 441 Неутрално

  Лично аз се съгласих с отвращение за тестването, защото или трябда да се тестват всички наред, ако ще се прави като хората или да не се тества никой.

  Преболедували сме цялото семейство, но: 1. Онлайн обучението се превърна в издевателство над децата с безкрайни презенатции и домашни. и 2. Миналата година много народ се натръшка баш покрай училището.

  Тъй че поне за момента, спред правилата на престъпника Кацаров, това е опция все пак да се учи в училище. А нататък вече какво ще става, не знам. Но има червени линии, отвъд които спираме с присъственото училище.

 6. 6 Профил на petiopit
  petiopit
  Рейтинг: 221 Неутрално

  Този министър на образованието най-после го убедиха образованието да заработи. Лари ликвидатора. Не че и предните не бяха такива.

 7. 7 Профил на alexsilver
  alexsilver
  Рейтинг: 856 Неутрално

  Долу мръсните ръчички от дечицата ни!
  А ТОА горе е за панделата с неадекватните си и опасни разпоредби.
  Ровенето в носа може да доведе до смърт на засегнатото дете.
  Какво казва по въпроса за децата и общо по короната, можете да чуете във видеоклипа с д-р Георги Тодоров, който 2 години е бил в екип лекари, лекуващи болни от ЕБОЛА в Гана.
  Ще намерите видеото В Тубата по заглавието КОРОНА ГАТАНКИ.

 8. 8 Профил на wankelmut
  wankelmut
  Рейтинг: 221 Неутрално

  ВОПЪЛ ИЗПОД ЛАВАТА
  BY PETKO.T.HINOV · 13/11/2021
  Излязоха първите „резултати“ от масовото тестване на деца от първи до четвърти клас в училищата – някогашните светилища на знанието и културата. И всички ги прочетохме. Всичко на всичко, пет здрави деца – от няколкостотин хиляди! – дадоха „положителен“. И людете сякаш си отдъхнаха. Дори тези, които следваше да разберат, че тези резултати бележат най-големия позор в историята на нашето образование. Защо ли? Защото всички деца бяха изтеглени от светилищата на знанието и културата поради… пандемия. Процентът „пандемични“ деца показа цената на тая дума отлично. И най-естествената реакция на правителството и обществоно ни щеше да бъде ако не да си посипем главите с пепел заради извършеното кощунство, то поне да се засрамим дълбоко. Защо ли? Една дума – защото това са деца! Срам и позор пред тези мънички обещания за бъдеща България! Защото те бяха нарочени за заразители. И – о, аз съм уверен в това! – някои …вници тайничко са се надявали „истината да блесне“, т.е. да видят всички „неверници“ колко заразни са децата и да треперят, че тия мънички обещания за бъдеща България са всъщност… безсимптоматични убийци на нацията (не преувеличавам, вчера трябваше да отговоря и на такъв коментар!).

  Не знам вие как се чувствувате, но аз се чувствувам заплют – като българин, като родител, като образован човек! Аз вече виждам избухналия вулкан, от чиято паст се лее, вълна подир вълна, не обикновена лава, а лавата на лъжите. Толкова много лава аз не съм виждал през живота си! Но най-потресаващото за мене са ония човеци, които въпреки, че също я виждат, вече я сочат и клатят възбудено глава: „Това е новата вода, свиквайте! Старата вода, простичкото хаш-две-О, изтече и няма да се върне!“

  И „шоуто“ ще продължи да доказва колко опасни са децата и как, „в името на живота на народа“ – този същия, лъгания от запад до изток и от север до юг мой народ! – децата трябва да ходят на училище с тестове, тестове, тестове… Защото светилища не трябва да има! Защото с лавата трябва да се направи компромис, иначе чистата вода на миналото ще ни умори от жажда!

  Но изпод лавата все още излизат нищожни мехурчета човешки вопли. Те трябва да станат повече и повече, повече и повече – преди лавата да изстине и окончателно да се втвърди върху лицата ни!
  https://petkohinov.com/archives/4808

 9. 9 Профил на rumen_s
  rumen_s
  Рейтинг: 1570 Неутрално

  Тези постоянно лъжат и мажат. Във Варна вчера тръгнаха на училище ротационно без никакви тестове. Пак всичко е пунта-мара, едно по телевизора, друго в реалността. После има видими резултати...

  Браво Дневниче за цензурата. Мода си знае какъв е, ПКП :)
 10. 10 Профил на petiopit
  petiopit
  Рейтинг: 221 Неутрално

  До коментар [#7] от "alexsilver":

  Ти си трол и нямаш деца. Иначе щеше да знаеш, че тестовете не са с проба от носа. Не се бъркай в неща, които не те касаят.

 11. 11 Профил на Един Българин
  Един Българин
  Рейтинг: 501 Неутрално

  До коментар [#10] от "petiopit":

  Е ти съгласен ли си през ден да изпитват психическото здраве на детето ти при положение че след масово тестване има едноцифрено число ученици с Ковид?!!! Безумна тъпотия можеш да го хванеш много по-лесно на всякакви други места.

  Да не говорим, че този сертификат е пълна дискриминация. Не само че не те тестват за антитела след ваксина, ами и си признаха че ваксините им не работят (не самоз а Омикрон). На каква база тогава едни ще имат права, а други не?! Всички са за затвора и особено Кацаров!!!

  Един Българин
 12. 12 Профил на Умнокрасив гербераст от Позитано
  Умнокрасив гербераст от Позитано
  Рейтинг: 778 Неутрално

  До коментар [#9] от "rumen_s":

  В Бургас е същата работа. Върнаха ги на училище без тестове щ, без нищо. Другата седмица ще е същата работа, но тук поне ще тръгнат ден по-късно, 6 декември е неучебен ден. Кацаров освен много по-некадърен се оказа и много по-голям лъжец.

  Шумът нищо не доказва. Кокошката, снесла яйце, понякога кудкудяка толкова силно, като че ли е снесла малка планета.
 13. 13 Профил на soldierism
  soldierism
  Рейтинг: 456 Неутрално

  Децата отдавна трябваше да ги върнат в училище.

 14. 14 Профил на Nelumbo
  Nelumbo
  Рейтинг: 496 Любопитно

  Е, хубава работа. А ако на 13 декември няма тестове за всички ученици, какво правим?


  До коментар [#12] от "Умнокрасив гербераст от Позитано":
  Защо 6 декември е неучебен?

 15. 15 Профил на viktori
  viktori
  Рейтинг: 896 Неутрално

  Изобщо не трябваше да ги спират децата при тази топла есен ги затвориха,
  а сега деня намля в 7 сутринта е мрачно и студено и решиха да ги пускат .

 16. 16 Профил на pet fire
  pet fire
  Рейтинг: 3118 Весело

  Остава да стигнат до училищата до понеделник

 17. 17 Профил на plynii
  plynii
  Рейтинг: 1199 Неутрално

  На много деца с отрицателен щадящт тест в училище, същия ден или на другия ден със симптоми им правят ПСР тест, който се оказва положителен. Това показва, че щадящите тестове не са точни.

 18. 18 Профил на Умнокрасив гербераст от Позитано
  Умнокрасив гербераст от Позитано
  Рейтинг: 778 Неутрално

  До коментар [#14] от "Nelumbo":

  Защото 6-ти декември е празника на Бургас и кмета реши да го обяви за неучебен ден.

  Шумът нищо не доказва. Кокошката, снесла яйце, понякога кудкудяка толкова силно, като че ли е снесла малка планета.
 19. 19 Профил на skara
  skara
  Рейтинг: 1128 Неутрално

  Тоя нещастник Кацаров не днае къде се намира, но има във СV-то: Министър!
  Няма по-голяма простотия от това да върнеш децата във клас за 2(Две) седмици. Но какво да очакваме от простаци, случайно попаднали на въртележката на простака!
  Пък за Денков не ми се иска да отварям въпрос: Толкова семпла личност трудно е да намериш!

  Прави каквото трябва, да става каквото ще.
 20. 20 Профил на skara
  skara
  Рейтинг: 1128 Неутрално

  На много деца с отрицателен щадящт тест в училище, същия ден или на другия ден със симптоми им правят ПСР тест, който се оказва положителен. Това показва, че щадящите тестове не са точни.
  —цитат от коментар 17 на plynii


  Някойда е кзвал, че са точни?
  Байганети иска 120% гаранция!!!
  Продължавайте и скоро ще останем 2-3млн. Смятате че ще ви се размине и ковида е за другите+ Ще се броим напролет. Но само не искайте лекарството от $1000 - то е само за ваксинирани, защото засилва единствено и само зависимоста от ваксини! Нали се разбрахме?
  пп Внесени са само 3 хиляди дози от скъпото лекарство (за 50 бона във левове). После да не ревете за безплатна медицинска помощ и лошите условия във болниците ! Вместо една тоалетна - едно лекарство за дървеняк, дето не се е ваксинарил.
  Изборът е ваш!

  Прави каквото трябва, да става каквото ще.
 21. 21 Профил на skara
  skara
  Рейтинг: 1128 Гневно

  Значи за тези двамата нещастници 114 и 113 почиинали за сряда и четвъртък не са нищо съществено?
  Да ви имам у експресите, да ви имам у професорите. Долни, продажн душици за министерска заплата!
  Простаци на квадрат!

  пп Не искам да обиждам "селските лекари" защото те изнасят прекалено голяматежест на заболяванията, но за този т.нар.министър единственото сравнение е "простак селски лекар" - демек аспирин и чай!

  Прави каквото трябва, да става каквото ще.
За да коментирате, да оценявате или да докладвате коментар, трябва да влезете в профила си или да се регистрирате. Вход | Регистрация
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK