Сайтът на читалищата спечели първа награда на конкурса "Компютърно пространство 2003"

Порталният сайт на читалищата спечели първа награда на конкурса за компютърни изкуства "Компютърно пространство 2003", информираха от националния координационен офис на проект "Читалища".

Сайтът www.chitalishte.bg се състезава в раздела "Общество и институции" на категорията "Уебдизайн". Кандидатурите са оценявани от професионално жури по следните критерии - естетика, оригиналност, концепция и въздействие, степен на иновация при използването на визуални и звукови средства и технически и качествени характеристики на произведението.

Международният форум "Компютърно пространство 2003" се организира от Студентско общество за компютърни изкуства и Центъра за компютърни изкуства. Форумът, който тази година се състоя за 15-ти път, е единствен по рода и мащабите си за България и Югоизточна Европа.

Порталният сайт на читалищата www.chitalishte.bg е създаден през декември 2002 г. в рамките на проект "Читалища". Към момента в него са регистрирани почти 300 читалища от цялата страна.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK