Кидман - неподражаемата

В последните години Никол Кидман е сред актрисите, правещи най-забележими роли. Достатъчно е да си спомним само последните й изпълнения в "Догвил", "Студената планина", "Часовете" (роля, донесла й заслужен "Оскар"), "Преводачката", дори в лековатата комедия "Степфордски съпруги". Удивителен е начинът, по-който Кидман се преобразява и буквално влиза под кожата на своята героиня.

В "Прераждане" (Birth, Warner Bros., 2004 г. - "Съни филмс") австралийката отново е неузнаваема. Нейната героиня Ана е съсипана от скръб млада жена, загубила рано обичания си съпруг Шон. Десет години след неговата смърт Ана е на път да преодолее скръбта. В деня, когато обявява годежа си с Джозеф, се появява едно 10-годишно непознато момче, което твърди, че е прероденият Шон.

Разбира се, Ана не вярва. Но момчето знае неща, известни само на нея и на починалия й съпруг. Скоро Ана е напълно сигурна, че при нея се е върнал мъжът на живота й. Мъжът, когото никога не е преставала да обича. Но какво да прави с детето, в което той се е преродил…

Трилърът "Прераждане" е изключително въздействащ заради правдоподобността. Героите са реалисти, богати, интелигентни и съвременни личности, поставени на изпитание от една екстремна, сюреалистична и ситуация. Играта на Кидман е великолепна, неподлежаща на описание, тя просто трябва да се види.

Ключови думи към статията:

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK