Тръгна он-лайн трудова борса за детегледачки

От няколко дни в българското интернет пространство съществува сайт за детегледачки- Detegledachki.com. Той е ориентиран както към жените, които си търсят работа като детегледачка, така и към родителите, които имат нужда от помощ за децата.

Регистрирайки се, детегледачките попълват виртуално интервю, в което се съдържат основните въпроси, които интересуват родителите, решили да поверят грижите за децата на детегледачка. Системата предлага при избор на детайлно търсене родителите да селекционират само предложенията, които отговарят на техните изисквания.

Създателите на сайта нямат нищо общо и никога до сега не са работили в сферата на услугите за деца и майки. Те са хора от шоу-бизнеса в България. Константин Господинов е сценарист в “Господари на ефира”, а Борислав Огнянов е мениджър на продуцентска и рекламна къща “Сценарна работилница”, която главно се занимава със създаване на сценарии за телевизия, кино и реклама, както и с тяхното реализиране.

Двамата разработват подразделите на detegledachki.com за домашни помощнички и доставяне на детска кухня.

Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK