Читателите: Ще ни кажете ли кои са лошите и кои са добрите герои?

Тия "похитители" излязоха истински Зоровци!!! Тук нещо не е в ред!!!

Пред агенция "Фокус" шефката на фондацията Нина Хаджийска заявява, че приемали дарения само по банков път. А какви бяха тези пачки банкноти пред Бончев и приемащия дарението, които бТВ показа снощи? И каква е тази фондация, която изведнъж се появи от нищото, и кога успя да стане толкова популярна? Въобще въпреки щастливата развръзка, като изключим състоянието на Бончев, който наистина не изглеждаше добре, този случай поставя повече въпроси, отколкото дава отговори, и искрено се надявам властите да проведат успешно разследване и истината да излезе наяве, защото усещането е, че някъде някой си играе със съдбата на цялата нация, а за нас е оставена ролята само на наблюдатели. Искам да се обърна към хората, у които все още намирам някакво зрънце достойнство - Станишев, Миков и Велчев - нещата излизат от контрол, и то не от нашия, а от вашия контрол. НАПРАВЕТЕ НЕЩО! НЯМАТЕ НИКАКВО ВРЕМЕ!


няма време


Чичковци и лелки, ще ми кажете ли кои са лошите и кои са добрите в тази приказка?
Момченцето с меченцето


Аз искам отговори на няколко въпроса:


- Дали МВР сега ще се бие в гърдите как се бори неустрашимо с организираната престъпност.


- Защо е избрана тъкмо тази благотворителна организация? Свързана ли е тя с партийни лидери, касички... От друга страна - защо организацията приема, без да е проверила произхода на тези пари? Дали са от престъпна дейност?


- Дали сега, след като и двамата се намериха, ще прекратят работата по намиране на похитителите. Чини ми се, че и това ще потъне в нечии папки.


- Дали наистина някой от тези, които имат функциите да разследват и да наказват, иска да знае истината?


Тъй Ли


Наскоро прочетох, че Холивуд е в криза, липсвали интересни сценарии. Да идват тук и да почнат да пишат. Случаите "Топлофикация", "Сестрите Белнейски", "Стависки, "Индиго", "Бончеви"... Дотук имат материал бол за трилъри. Ако пък влязат в парламента, Гришам пасти да яде. Оскарите са им в кърпа вързани. Дами и господа, ние сме в страната на Оруел. Колко тъжно и гротескно - докарали сме се дотам, че нагло в лицето ни казват, че сме олигофрени.


стан


Интересно е, че тази организация, открита относително наскоро, вече има спонсори от ранга на Софийска и Бургаска община, в. "Стандарт", "Дарик радио", "Нова телевизия" и др. Била е канена в шоута на Славито, правени са й промоции по телевизии и радиа и т.н. Има поне още десетина организации само за борба с рака на гърдата. Дори за нас, затъпелите от чалга и пошлост българи, е ясно, че такава медийна подкрепа не минава, без да си подкрепен от истинските властимащи в България.

Ключови думи към статията:

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK