KPMG организира виртуална трудова борса, която ще работи 48 часа без прекъсване

Приоритетни са бързо развиващите се пазари

В продължение на 48 часа проявяващите интерес към възможността да работят за KPMG ще имат възможност да се запознаят онлайн със стотици възможности, предлагани от компанията, съобщава специализираният счетоводен сайт odit.info.


Това може да стане по време на Световния панаир за работа в KPMG (The KPMG World Jobs Fair). Виртуалният форум ще се проведе от 24 до 26 септември, а повече информация за него може да се намери на сайта на компанията www.kpmg.com.


По време на форума желаещите да се присъединят към екипа на компанията ще могат да проведат разговор с работещите в отдела и за човешки ресурси под формата на чат. Те също така ще могат да разговарят и с експерти, работещи за KPMG.
Възможност за работа могат да получат както хора без опит, така и експерти, имащи вече опит в областта на данъчното консултиране или независимия финансов одит.


"Растящият брой на компаниите, правещи бизнес на международно ниво, повишава възможностите за реализация в KPMG, особено в страните с бързо развиващи се пазари - Бразилия, Русия, Индия и Китай. Компанията също така предлага възможности за реализация в страните с развити пазари - Европа и САЩ, където ще привличаме специалисти с добри познания за Международните стандарти за финансово отчитане.


Форумът, който организираме за първи път, показва забележителната промяна в начина, по който фирмите от групата на KPMG привличат хора в условията на глобализираща се икономика. Той показва също и промяната в начина, по който търсещите работа намират своя бъдещ работодател.


Очакваме, че към събитието ще проявят интерес хиляди квалифицирани професионалисти, както и наскоро дипломирали се студенти от целия свят", казва Тимоти Флинт, председател на KPMG, цитиран от accountingweb.com.


Според електронното издание във форума ще бъдат представени 40 фирми от групата на KPMG, а регистриралите се за участие до момента кандидати за работа са над 10 хиляди.

Ключови думи към статията:

Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK