Директорите на три природни парка - на мушката

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
Коментари (69)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на sss
  *****
  Неутрално

  никой да не бара парковете, че ....

 2. 2 Профил на простия
  *****
  Неутрално

  явно са по прости и от мене,че не виждат ли кво става с морските ни курорти превърнати в бетонни ковчези,че те скоро ще започнат да събарят от единия край,хората отиват на почивка заради чистия въздух и спокойствието а не да са в лудница

 3. 3 Профил на Devil
  *****
  Неутрално

  Още един недвусмислен сигнал, че който спазва закони, планове за управление и др. нормативни док. и така нарушава интересите на организираната политическа престъпност бива уволняван! Бананова република без банани.

 4. 4 Профил на Ехх...
  *****
  Гневно

  Наглеци!!!

 5. 5 Профил на Devil
  *****
  Неутрално

  Ц. Минев иска световна купа по ски на Витоша: http://gong.bg/view_article.php?article_id=70095
  Като няма време да промени плана за действие на парка през министерски съвет по-добре да увoлни директора и да наруши плана. Така се прави в БГ! Евала на БСП - Цеко Мине.вци

 6. 6 Профил на 1
  *****
  Гневно

  Мафията и нейното отроче Правителството сега осигуряват вече своите внуци с някое друго хотелче откраднато от здравето и бъдещето От децата на всички честни и търпеливи българи В време когато дори ужасно бедните народи на Африка оцениха ценноста и значението на природата ,парковете и резерватите за бъдещето на собствените им народи и започват да печелят от това нашите мафиоти с подкрепата на държавата бетонираха цялото Черноморско крайбрежие и сега се насочиха към Планините Срамувам се пред децата ми, срамувам се че толкова малко хора протеститаха ,срамувам се че правителството ни е толкова корумпирано /повече от Африканските правителства/,....

 7. 7 Профил на Човек
  *****
  Неутрално

  Нека разпратим тази новина по ICQ и Skype, за да може повече хора да се замислят за мафията, за която ще гласуват скоро.

 8. 8 Профил на a
  *****
  Гневно

  17.00, петък (27.02.2009) на ПОПА

  http://saverila.ludost.net/saveparks.html

 9. 9 Профил на европеец
  *****
  Неутрално

  Време е да изпратим заповедите за уволнение и на г-н Юруков и на г-н Станишев поради очевадна корупция и ходатайство на българската строителна мафия (ПИБ, ДПС и т.н.)!

 10. 10 Профил на Osman pasha
  *****
  Неутрално

  Готви се ново турско робство с помоща на родоотстъпниците от БСП и Симеон !!!
  Стига бетон по планините и черноморието !!!!!!!!!!!

  ЗАТВОР за 3-ната коалиция !!!

 11. 11 Профил на ГО
  *****
  Неутрално

  Социалистическо-депесарск мафия. Всеки рано или късно ще си плати за гяволъка.

 12. 12 Профил на vazmuten
  *****
  Разстроено

  Нека и това нарушение бъде прикрепено към делата на тези управници.И понеже станаха много нарушения и делата ще се проточат с години дано поне в арестите си изкарат старините.

 13. 13 Профил на леля от село
  *****
  Гневно

  Хубавите и честни хора ги махат, защото българина гласува за нехубавите и нечестните.
  За съжаление материала ни е такъв както каза ББ.

 14. 14 Профил на syd
  *****
  Неутрално

  ПО редното е да се разследва Ц. Михов, като един виден унищожител. Може би трябва екоактивистите да започнат съдебна процедура в Страсбург.

 15. 15 Профил на Skifen
  *****
  Весело

  Изгонването на Тома Белев е един много закъснял ход на Държавната агенция по горите. Този престъпник под маската на екологията години наред унищожава Витоша и превърна парка в коптор. Сега да отива да работи в Дунаво-кърпатската програма при жена си или за екоорганизацията фантом "Коалиция да остане природа в България", която нещо се оказва, че никъде в правния мир не съществува.
  А за Тома Белев хората си казаха мнението
  http://www.7sport.net/archive7ds/2009/01/29/sp_1sport/d5287_10.htm

 16. 16 Профил на doro
  doro
  Рейтинг: 395 Неутрално

  Утре, петък в пет
  на Попа БЛОКАДА
  на белия лед
  за да няма РОКАДА
  дай и ти един стихоплет
  против бетонnата ЗАСАДА
  за зелен дневен ред
  за да не останем сами в АДА

 17. 17 Профил на Хабитат
  *****
  Неутрално

  Скифен, престъпниците се отличават по това, че са ниско грамотни, защото за престъпленията не им трябва реч и писмо. Доколкото ти също си ниско грамотен (няма планина Кърпати, а Карпати и се пише с главна буква) по-логично е ти да си престъпник. Още повече че цитираш един откровен гъзолизец на Цеко Минев- г-на Москов, който се е доказал сред най-личните гъзолизци. Цековият задник му е поредния, чийто вкус опитва. Включвай се в това приятно занимание, а не си губи времето да търсиш "Коалицията за да остане природа в България" в правния мир. Такава наистина няма, но организациите в нея, ги има и са регистрирани спрямо българското законодателство, а не като офшорките на Цеко и компания.

 18. 18 Профил на гражданин
  *****
  Неутрално

  В ДАГ чистят корумпираните. Но дали са почнали с правилните хора.
  Юруков трябва да отговори на следните въпроси:
  1. Колко заменки бяха направени между 16 и 23 януари, между решението на Парламента да спре заменките и публикуването в Държавен вестник на изменението на Закона. Искате ли да се хванем на бас, че в този период са заменени хиляди декари.
  2. Кои физически лица има акции в офшорката, която стои зад Витоша ски. Хайде да се хванем на бас, че в нея ще открием обвинявани в корупция политически фигури!

  Така, че всички днес на Попа, а служителите от ДАНС вместо да разследват нас да си помислят и те какви ли са отговорите на горните въпроси.

 19. 19 Профил на Еко-Мафия
  *****
  Весело

  И аз ли съм престъпник, като изразявам свободно мнение, че от 10-12 години в България се създаде и ИМА ЕКО-МАФИЯ!!! Те са обичайните заподозрени, умишлено и неумело заблуждаващо разпределени в различни НПО; сайтове и зелени партийки. Имената им са: Марин; Ковачев; Ковачев; Белев; Николов; Йорданова; Кавръкова и още няколко червени солташаци/ки.
  Най-лошото е, че те работят за и обслужват чужди интереси, в ущърб на България и развитието на икономиката и просперитета на нейните граждани. Те го правят само за собствена облага, и никога и нищо не са свършили в обществен интерес. Само ги гледайте сега на кой и за колко ще се опитат да се продадат на изборите!!! Само дето няма кой да ги купи. Никой не иска да си купува проблеми. А, те са голям проблем за България, с който е крайно време да се занимае ДАНС, Прокуратурата и най-вече медиите!

 20. 20 Профил на знаещ
  *****
  Неутрално

  В ДАГ чистят корумпираните. Но дали са почнали с правилните хора.
  Юруков трябва да отговори на следните въпроси:
  1. Колко заменки бяха направени между 16 и 23 януари, между решението на Парламента да спре заменките и публикуването в Държавен вестник на изменението на Закона. Искате ли да се хванем на бас, че в този период са заменени хиляди декари.
  2. Кои физически лица има акции в офшорката, която стои зад Витоша ски. Хайде да се хванем на бас, че в нея ще открием обвинявани в корупция политически фигури!

  Така, че всички днес на Попа, а служителите от ДАНС вместо да разследват нас да си помислят и те какви ли са отговорите на горните въпроси.

 21. 21 Профил на Джел
  *****
  Весело

  Хабитат добре съветваш Скифен - да му е сладко! Неграмотността е свързана с нахалството и са си първи дружки - вървят ръка за ръка. Дойде време за изпитание - на мушката не са природните паркове и техните директори, а ДАГ и привидно елегантният доц. Стефан Юруков. Ето ти другарю Юруков тест за интелигентност! Тази система (третата въоръжена сила в страната), която ръководиш в равновесие ли е или не? Не се ли нахраниха ламите, които са ви поставили на това място със заменки и дървесина, дори и горяла. Какво ще стане ако се потърси сметка на цялата банда гороломци - лесовъди, лесоустроители, фитопатолози, таксатори за това какво става в горите на България. Как с псевдонаука се мотивират възобновителни и санитарни сечи, как подмладявате една самоподдържаща се екосистема като гората? Как се продава дървесина на цени, десетократно по-ниски от нейната себестойност и се прикрива огромно посегателство наречено законни сечи? Ако се поставят тези въпроси наяма де се сетите да се занимавате с Белев, Златаров и Ненчев. Но сега Ламята иска техните глави - мирно Юруков!

 22. 22 Профил на Един Българин
  *****
  Гневно

  Неостана въздух в тази страна! Най-мръсния въздух дишаме, на Витоша не вали сняг и за какво са им тези писти?! Валя преди седмица и в неделя с тези 20 градуса всичко ще се стопи. За какво са им повече писти да стане пустиня. Да сменят съоръженията (най-вече Романския) и да си траят и сега се кара добре. Морените са природна забележителност и нетрябва да се пипат. И без това изпоизсекоха половината гора до лалето. За Странджа нямам думи. Онези пе**** продължават да строят и никой нищо не им казва. Бетонирахме и асфалтирахме цялото крайбрежие, а имаше толкова красиви кътчета, особено по южното . . . Врачанския балкан също е много красив и уникален. Дайте да го бетонираме и него! Като има красиви паметници на културата нека да бъдат отворени за посетители. Джамиите никнат като гъби и ги има навсякъде, включително и в северозападна България. Все дано да има къде ако някой мохамеданин иска да посети.
  Който е "зелен" пречи на мафията и нека да го махнем. А Петка Арнаудова е за доживотен затвор с тежък физически труд и строг режим без право на обжалване. Чудя се как не са прицел и директорите на Рила заради Паничище и Бодрост (или може би там вече всичко е "уредено", както и директора на парк Родопи заради Перелик. И на двете места природата е уникална (на Бодрост не съм ходил) и нека да я бетонираме. Бетонно дъно на 7те езера много ще им отива . . .

 23. 23 Профил на B52
  B52
  Рейтинг: 1598 Неутрално

  Тъжна картинка... бетон и "съоръжения" навсякъде.
  Само за тези които искат да остане природа в БГ място като 4е ли няма.

  Идват избори и се надявам истинските Зелени (www bulgariangreens com) да полу4ат парламентарно представителсзво, така 4е безобразията от последните години да се озаптят! В момента Природата няма глас, а ал4ни селяндури и по4итатели на "криворазбраната цивилизация" я опоскват, ама като за последно

  He had decided to live forever or die in the attempt, and his only mission each time he went up was to come down alive.
 24. 24 Профил на Devil
  *****
  Неутрално

  Поздравления за хабитат!
  Ски фен не звучи като ски фен, а като част от организираната престъпност, която редовно ни източва държавния бюджет под най-различни форми. Сетихте се да пишите из форумите браво вече мислите и за PR. Само че виж си рейтинга Скифен (-10). В целия форум най-много хора са гласували ПРОТИВ теб. Мобилизирайте си платените пионки като Москов, който цитираш („главен редактор”, който псува като каруцар)

 25. 25 Профил на Лора
  *****
  Неутрално

  Стана ми ясно, защо съд, прокуратура, полиция, служби, строителен надзор, ДОНС и др. у нас са беззъби и ялови - за да не бъдат уволнени! Озъбиш ли се и искаш ли да си вършиш работата съвестно - изгонват те! Трябват им послушковци и лизачи, посредствиност и мижитурщина да не се вижда и знае кой какво прави.

 26. 26 Профил на Аз
  *****
  Неутрално

  Пак платени клоуни пеят по тези форуми:
  "Цекоооо......, леко баце леко"!


 27. 27 Профил на Prismehulka
  Prismehulka
  Рейтинг: 8 Разстроено

  Ние тук си драскаме и си ги плюем всички от А до Я, но колко сме тук?? 100 - 200 човека??? КОлко утре от тия изпаднали селца ще гласуват за промяна??? Николко. Ще си напускат червените бюлетинки отново и ще чакат да дойде втори цикъл на саморазрушение, умират значи тия пенсионери да си тестват издържливостта... Най-добре би било националната телевизия да направи независим репортаж за провалите на правителството без да се спестява нищо, да се покажат корупционните схеми и всички престъпници, за да разберат хората каква е истината!! Колко от всичките тия 7 Милиона са образовани достатъчно, за да направят свободен и независим избор? Много малко! И аз сигурно си живея в някой друг свят, защото телевизията никога няма да покаже нещата такива, каквито са, и никой от гнусната тройна коалиция няма да допусне да им се бъркат в предизборните успехи. Жалко! Смешно! Трагично е! Отвратена съм до краен предел.

  Зверски анти-комунистически настроен и побеснял хомо сапиенс
 28. 28 Профил на Eл Греко
  *****
  Неутрално

  Аз съм планинар. И мисля че парк Витоша е изключително занемарен .Пътищата и пътеките са разбити. Мръсно е!вижте участъка над Златни мостове ! А това е народен парк!

 29. 29 Профил на Строител
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите.

 30. 30 Профил на ПИБ
  *****
  Неутрално

  Ако всички си прекратим сметките от Първа инвестиционна, и ходим да караме ски не на Банско, а напр. Боровец, ще им секнат силите на Цековци и мутровци да рушат Витоша, Рила, Пирин и Родопите. Последвайте ни.

 31. 31 Профил на Андрей Ковачев
  Андрей Ковачев
  Рейтинг: 561 Неутрално

  Ако не знаете защо искат да уволнят шефа на Парк Врачански Балкан - питайте как така мандра Пършевица (и нелегалните хотели, складове и т.н. към нея) унищожава най-ценната част на планината, пътищата за туристи и реките в които влива цялата си помия. Аз от 5 години не купувам продукти на Пършевица и ви призовавам за същото!

  www.bulgariangreens.org
 32. 32 Профил на ras16377431
  ras16377431
  Рейтинг: 1391 Неутрално

  Петко Арнаудов трябва да умре.

  gradinko.bg
 33. 33 Профил на до строител
  *****
  Неутрално

  Строител, гражданите наречени най-общо "еколози" се борят за българската природа, а ти место да губиш време си търси ново професионално поприще, че кризата обратно на очакванията на твоя гуру Станишката идва с всички сили

 34. 34 Профил на Лора
  *****
  Неутрално

  Контингентите от Ирак и Афганистан да се върнат в България и да пязят по кръстовищата и парковете, а стротелите да строят гробници на олигарсите, но не у нас, а в братският Съветски съюз!

 35. 35 Профил на бг
  *****
  Неутрално

  не вярвам на хора които наричат Партиарх Евтимий "попа"

 36. 36 Профил на ribaria
  *****
  Неутрално

  С това уволнение на Тома и другите директори на природните паркове чашата преля. Този път малко попресолиха супата юруковци, краваровци,цеко миневци и други мутри. ДАГ вече е жалко оръдие в ръцете на мафията, но скоро ще дойде видовден за тази архаична мафиотско-комунистическа структура, ОТГОВОРНА за разрушаването на българските гори! Нашите искания ще лбъдат прости - незабавно закриване на ДАГ, разследване, съд и затвор по бързата процедура за Юруков,Симеонов и тяхната пасмина, подвластна на мафията и създаване на Министерство за опазване и възпроизводство на горите. За Министър искаме да бъде назначен Тома Белев.
  Не бива да отстъпваме от тези искания.

 37. 37 Профил на Лора
  *****
  Неутрално

  Аз никога не неричам Патриарх Ефтимий попа, но въпреки това вярвам на организаторите. Като са сложили Патриарха на дръвника да му режат главата, на турчина палач му се вкаменила ръката и са пуснали Патриарха. Дано и сега на ДПС-то му изсъхнат и двете ръчи, пък и краката, а покрай тях - и на цекоминевците и другите ненаситни гъзове

 38. 38 Профил на Barbarossa
  Barbarossa
  Рейтинг: 723 Неутрално

  Драга Лора,

  на Патриарх Евтимий никой не му е рязал главата. През 1393г. Евтимий се оттегля в Бачковския манастир, тъй като султанът му отнема диоцеза.

  В деня, в който си кажем "И така може", всичко е загубено.
 39. 39 Профил на Лора
  *****
  Неутрално

  Варбароса, аз точно това написах. Ловът на вещици обаче сега се е възродил. Интересно, кои ли са следващите? Неудобни журналисти и медии?

 40. 40 Профил на Политически виц
  *****
  Весело

  - СерГей цяла нощ ме .... и една мила дума не си ми казал.
  - Извинявай! Обичам те Стефане (Ю.)

  В ролята на Стефан - множество знайни и незнайни дупедавци от администрации, управление и всякаква "държавна" власт.

 41. 41 Профил на D
  *****
  Гневно

  Абе, тия луди ли са ???!! Как си представят, че ще позволим подобно нещо!!! Трима директори на ПП наведнъж! Айде през няколко месеца да беше - да мине някак си ... Макар че за Тома Белев съм повече от сигурна, че никак си нямаше да мине!
  Юруков в катран и горска шума наедно с оплутите му мазни чорбаджии.
  Мерзавци долнопробни !

 42. 42 Профил на grazdanin
  *****
  Неутрално

  Мръсните политици чистят честните хора - да излезем на улицата и свалим БСП-ДПС от власт с нашето мирно "Не" на тези управляващи

 43. 43 Профил на Sheva
  *****
  Разстроено

  "Чудя се как не са прицел и директорите на Рила заради Паничище и Бодрост (или може би там вече всичко е "уредено", както и директора на парк Родопи заради Перелик. "

  На Рила директора вече го уволниха и си почнаха строежите на спокойствие, а парк Родопи не същестува въпреки многобройните предложения за създаването на подобен парк. Защо не искат да обявят Родопите за парк? Сетете се сами...

 44. 44 Профил на Lili Kostova
  *****
  Неутрално

  Еко-мафия - от писанията ти не става ясно дали си престъпник. Но със сигурност е ясно, че си платено ченге.
  Какви са тези фамилии, които си изредил? Каква връзка имат те с БСП? Гнусен клеветник, това си ти.
  Парк Витоша бил занемарен.
  Не е застроен паркът! И слава Богу! Не бива да допускаме това. Който може - днес от 17 на Попа!

 45. 45 Профил на dpop
  dpop
  Рейтинг: 0 Гневно

  тези уволнения са част от мафиотската схема !

  навремето така бе уволнен директора на парк Пирин, за да мине проекта за ски-зона Банско

  след като се появиха "инвестиционните намерения" на Рила бе отстранен и нейния директор

  сега следват още трима на места със сериозен "инвеститорски" интерес

  Вече всички виждат че целия туристически сектор в България не струва пет пари и му е необходима спешна държавна финансова инжекция - унищожиха природа собственост на всеки данъкоплатец, превърнаха половината ченоморски бряг в частна собственост нарушавайки всички закони, а сега искат и субсидии от нашите пари !!!

  Въпреки това няма държавна институция която да спре това мафиотско пране на пари...

  През министерство на земеделието минаха страшни престъпления - незаконни сечи, заменки и какво ли не - и, разбира се нямаше никаква реакция, но виж ако някой служител случайно реши да отстоява обществените интереси тогава държавната машина става безкомпромисна !!!

  Това винаги е бил и ще продължава да бъде управленския стил на БКП !!!

  Пардон - БСП !!!

 46. 46 Профил на Еко-Мафия
  *****
  Весело

  Лили, и ти си една от тях. Сигурно и твоя дядо е бил червен партизанин или червен капиталист. Те на всички тях децата, нормална работа никога не хващат, ами все ги уреждат в разни фоондацийки, НПО, или други казионни далавери. Истинските граждани работят и съсдават блага. Те са добри хора, а изброените по-горе (ти им знаеш целите имена) са откровена шайка посттоталитарни тарикати, които зад маската на "природозащитници" се опитват да градят обикновена бизнес структура. Само, че бизнес се прави с твои пари, идеи, работа и кредит, а нашите "еко-мафиоти" по стар номенклатурен обичай използват държавна пара, + хонорари от поръчкови акции. С малка част финансират медийни кампании и присъствие имитирайки "обществен натиск" , а основната част си я разпределят за себе си. Евала, но не с парите на данъкоплатците и не с тия анархокомунистически приоми като "не на частната собственост" , "да спрем строителството" "не яжте кашкавал, за да фалира еди кой си" и т.н. примери безброй. Затова, казвам че за мен за престъпници и час по-скоро трябва да бъдат разследвани, обвинени и осъдени. Така, и на продажните медии ще им светне, че е време да заработят обективно. Никой не е по-голям от пазара! Всичко е в името на човека, и за негово благо! Помисли за това! Поздрави

 47. 47 Профил на Мислещ
  *****
  Неутрално

  И аз от 5 години не купувам нищо на Пършевица. Оня нещастник Зоров най-презрително е отказал да му бъде изградена чудесна био-инсталация за третиране на отпадъчните води. Защо да се навива, след като сега сипва суроватката в понорите на Врачански балкан и така замърсява карстовите извори в района.
  Днес в 17 на Попа! Ще има сеч!

  Еко-мафия - нямаш нито едно доказателство за всичките обвинения които сипеш. А относно Негово Величество Пазара - днешната невиждана Световна Икономическа Криза е именно негова рожбица. Днес трябва да се мисли и действа за промяна на фундаментални икономически принципи, ти ми говориш за либертарианство. Ако беше на тебе планините щяха да са целите в асфалт и бетон, единствено обитавани от охраната и обслужващия им персонал. Защото туристи няма да има!

 48. 48 Профил на dpop
  dpop
  Рейтинг: 0 Неутрално

  Е, еко-мафия, изглежда всеки от българските инвеститори със солиден червен политически гръб е ПО-ГОЛЯМ ОТ ПАЗАРА !!!

  90 % от всички проекта бяха икономически немислими, но се реализираха!

  Защото се работи с мръсни пари и е уредено НАРУШАВАНЕТО НА ЗАКОНИТЕ !!!

 49. 49 Профил на Лора
  *****
  Неутрално

  Еко-мафия май-май е с промит мозък, ако въобще има такъв. Или е генетично сбъркан. Аз съм работил всякаква работа и се гордея с това, бизнес с природата е приоритет за неговите среди, природозащитата НИКОГА не взема пари от държавата и не е зависима от никого!

 50. 50 Профил на rageagainst
  *****
  Гневно

  http://saverila.ludost.net/saveparks.html

  17.00, петък (27.02.2009) на ПОПА

  *Да запушим булеварда!*

  ПРИЯТЕЛИ!
  1 година и половина, след като *не* дадохме Странджа,

  ето че напъните на мафията да превземе вече не един,а 3 парка и да застроят
  дробовете ни с бетоните си, след множество пожари, целящи само и единствено
  "освобождаването" на терени за строеж, се активизираха с надеждата, че сме
  сломени и забравили онова, в което вярваме!

  *СЛЕД КАТО ПРЕМАХНАХА ОТ ПЪТЯ СИ ДИРЕКТОРА НА НАЦИОНАЛЕН ПАРК „РИЛА”, ДНЕС
  ДИРЕКТОРИТЕ НА ТРИТЕ НАЙ-ЗАПЛАШЕНИ ОТ УНИЩОЖВАНЕ ПРИРОДНИ ПАРКОВЕ СА ПРЕД
  УВОЛНЕНИЕ , ТЪЙ КАТО ТЕ НЕ ДОПУСКАТ ИНВЕСТИТОРИ ДА УНИЩОЖАВАТ ПРИРОДАТА И
  БЪДЕЩЕТО НИ, ВЪПРЕКИ НАТИСКА НА БИЗНЕСИ, СВЪРЗАНИ С ДПС И БСП! ВЕЧЕ Е
  УВОЛНЕН ДИРЕКТОРЪТНА ПАРК „ВИТОША”, КОЙТО ОПАЗИ ПАРКА ДОСЕГА ОТ ХИЛЯДИТЕ
  ИНВЕСТИЦИОННИ НАМЕРЕНИЯ! ПОДГОТВЯТ СЕ ЗАПОВЕДИТЕ ЗА УВОЛНЕНИЕ НА ДИРЕКТОРИТЕ
  НА ПРИРОДЕН ПАРК „СТРАНДЖА” И ВРАЧАНСКИ БАЛКАН!
  *
  САМО ДНЕС, САМО ТУК И СЕГА МОЖЕМ ДА СПАСИМ СТРАНДЖА, ВИТОША И ЗАПАДНА СТАРА
  ПЛАНИНА от онези, които вярваха, че ще забравим!
  НЕ сме забравили лятото на своето недоволство и няма да забравим! Не сме
  такива!
  СИЛНИ СМЕ С ТОВА, В КОЕТО ВЯРВАМЕ - ЧЕ ПАРИТЕ, СТРОЕЖИТЕ И МАФИЯТА НЯМАТ
  ПРАВА НАД ПРИРОДАТА И ЧОВЕШКОТО ДОСТОЙНСТВО!
  *
  17.00, петък - напишете какво мислите, където можете, сложете си клоунски
  носове, и нещо червено, с което да разярим бика. на ПОПА.
  ВЕДНАГА И ВСИЧКИ!

  НЕ СМЕЗАБРАВИЛИ АРЕСТИТЕ И НЕ НИ Е СТРАХ ОТ ТЯХ! ЕДИНСТВЕНОТО, ОТ КОЕТО НИ
  Е СТРАХ Е МАЛОДУШЕТО И НЕВЕЖЕСТВОТО!*

 51. 51 Профил на office41
  office41
  Рейтинг: Неутрално

  За милиони няма закони
  За кокошка няма прошка
  - това е стила на БГ институциите

 52. 52 Профил на Защо
  *****
  Неутрално

  ЗАЩО???

 53. 53 Профил на ЕкоВеган
  *****
  Весело

  Не си откривайте смитки в ПИБ! Не купувайте млечни и животински продукти на Зоров и сие. Не карайте ски на трасетата на Юлен и Витоша Ски! Не купувайте продукти на Белла! Нека да бойкотираме мафиотите! Живейте зелено, пестеливо и икономично! Цеко от Алеко в затвора! Хора унищожават най-ценното в България - нейната природа! Нека не сме безразлични. Ако трябва ще има революция, но не трябва да допуснем да съсипят природата ни разни изроди!!! Какво ще остане за нашите деца? Природа или пустиня?
  На изборите гласувайте за партия"Зелените". Това са младите, мислещите и интелигентните хора. Ако не обичате партиите този път направете изключение, защото системата ще си остане същата засега. Така че поне мафиотите нека малко им приседне

 54. 54 Профил на Херко
  *****
  Неутрално

  Наистина управляващите стават от ден на ден все по-нагли.

 55. 55 Профил на bg
  *****
  Неутрално

  уууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууу

 56. 56 Профил на Carmina BULGARANA
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите.

 57. 57 Профил на ПетроФ до еко мафията
  *****
  Неутрално

  Хей "Еко мафия" , бравос кьполлар, както би казал твоят далечен учител...Така хубаво си уплел истината и лъжата, че на човек чак да ти повярва. Та :
  1/познавам повечето от изброените от тебе по-горе имена, нарочени за еко -мафиоти. Нито един не е с комунистически убеждения, дори и синът на вицепрезидента.
  2/никой от тях не е забогатял от, нека така да я наречем, от екологичната си дейност
  3/и какво лошо има ако някои имат анархистични убеждания, ако безкористно се противовоставят на бандитското разрушаване на природата от това правителство
  4/ако толкова се печели от екологична , т.е. антиправителствена дейност, препоръчвам ти да станеш еко-активист и да забогатееш като тях.

  Спирам до тук, щото сигурен съм че нямаш нищо общо с т.нар. инвеститори във Витоша , Странджа другиродни национални и природни паркове.

 58. 58 Профил на Respect the nature!
  *****
  Неутрално

  Аз карам ски, но колкото и да го обичам този спорт, НЕ СЪМ ДЪГЛАСЕН С МЕТОДИТЕ НА НАЛАГАНЕ И ЩЕ СЕ ОТКАЖА ДА ГО ПРАКТИКУВАМ. Природата не го заслужава! Сърцето ми се късаше когато видях безумието сътворено на Витоша – отрязаната гора (от Щастливеца към Лалето в ляво). Голата пустош на нейно място е поразяваща, смразяваща, ужасяваща. КОЙ НИ ДАВА ПРАВО ДА ПОСТЪПВАМЕ ТАКА С ПРИРОДАТА? Не е нормално и е абсолютна глупост да се съсипват планините ни.

  ВИЕ, КОИТО ИСКАТЕ ТОВА – ПОМИСЛЕТЕ ЗА ТЕЗИ СЛЕД ВАС, ПОМИСЛЕТЕ КАКВО ОСТАВЯТЕ ЗА ВАШИТЕ ДЕЦА,
  ПОМИСЛЕТЕ ГО ДОБРЕ,
  СПОМНЕТЕ СИ ЗА РАЗРУХАТА СЪЗДАДЕНА БЛАГОДАРЕНИЕ НА ВАС, СПОМНЕТЕ СИ ЗА НЕЯ КОГАТО СЯДАТЕ В ЛЪСКАВИТЕ СИ КОЛИ, ПАЛИТЕ СКЪПИТЕ СИ ЦИГАРИ, ЖИВУРКАТЕ В БЕЗДУШНИТЕ СИ ЛУКСОЗНИ КЪЩИ, ПОМНЕТЕ ПРИРОДАТА ВСЕКИ ДЕН ОТ МАЛОДУШНИЯТ СИ БЕЗСМИСЛЕН ЖИВОТ.
  САМО ЧОВЕК БЕЗ ДУША Е СПОСОБЕН ДА СЕ ПРЕДАДЕ НА ПАРИТЕ И МАТЕРИАЛНОТО.

  RTN!

 59. 59 Профил на гражданин
  *****
  Неутрално

  Каним ви да се съберем и да изразим позицията си ЗА природните паркове и тяхната защита на 4-ти март (сряда), от 16:00 до 18:30 часа пред Министерски съвет.

  Нека да призовем Министър-председателя и целия Министерски съвет да си свършат работата и да се погрижат за природните паркове в България, като гарантират доброто им управление и опазването им.

  Моля, разпространете до всичките си контакти.

 60. 60 Профил на гражданин
  *****
  Неутрално

  Чакаме Ви всички пред Министерски съвет на 04.03 от 16,00 до 18,30 часа - за повече инфо на http://www.facebook.com/event.php?eid=58155971852

  Нека им покажем, че с гражданите шега не бива и ако те искат да уволняват и ние можем да ги уволним!

 61. 61 Профил на Da si
  *****
  Неутрално

  pripomnim edin goliam "ski fen" Lukanov. Edin ot glavnite arhitekti na nai-bednata i korumpirana strana v Evropa, moje bi i v sveta.

 62. 62 Профил на Гълъба
  *****
  Неутрално

  Хей, хора опомнете се, природата ни е дадена назаем от ДЕЦАТА НИ !!! Стига мафиЯ, СТИГА ПОЛИТИЧЕСКИ ОБЛАГИ, СПРЕТЕ с разните схеми за придобиване на незаконна собственост в защитените територии и бързото им ПРЕПРОДАВАНЕ ЗА НЯКОЛКО ДНИ ПОНЕ НА ТРИМА ''ЧЕСТНИ КУПУВАЧИ'' за да се прикрият следите. ВЪВ ВСЯКА НОРМАЛНА ДЪРЖАВА ОРГАНИТЕ, КОЙТО МОГАТ ДА СЕ САМОСЕЗИРАТ / А КАМО ЛИ ЗА ЕВРОПЕЙСКА ЗА КАКВАТО СЕ СМЯТАМЕ НИЕ/, ТЕЗИ ОРГАНИ БИХА ПРОВЕРИЛИ ВСИЧКИ ЗДЕЛКИ В СИСТЕМАТА НА ГОРИТЕ В ТОВА ЧИСЛО И В ПРИРОДНИТЕ ПАРКОВЕ, КЪДЕТО ЧРЕЗ ПОМОЩТА НА ОБЛАСТНИТЕ КОМИСИИ ПО ЗЕМЕДЕЛИЕ И ГОРИ НЕЗАКОННО СЕ ВЪЗСТАНОВЯВАТ НА ПСЕВДОСОБСТВЕНИЦИ АПЕТИТНИ ПАРЦЕЛИ, КОЙТО СЕ ЗНАЯТ ОТ ОБЩЕСТВОТО И ЕДИН ВИДЬОВ ДЕН ЩЕ ИЗЛЯЗАТ НА ЯВЕ. А МОЖЕ СКОРО ДА ГИ ОБЯВИМ, АКО САМОСЕЗИРАЩИТЕ ОРГАНИ НЕ СЕ СЪБУДЯТ ОТ ЛЕТАРГИЧНИЯ СИ СЪН!!!.
  Управляващи, не ПОСЯГАЙТЕ НА МАЛКО ОСТАНАЛИТЕ ЧЕСТНИ ХОРА В ТАЗИ ПРОКЪЛНАТА ДЪРЖАВА.

 63. 63 Профил на abczx
  *****
  Неутрално

  интересно ми е дали правителството ще реши да плаща визите на руснаците и по този начин ще подкрепи туризма? асега емомента тия които бетонираха Черноморието да си сърбат попарата.може пък да съборят някой хотел като ненужен!!!!! ха-ха-ха.....

 64. 64 Профил на илия
  *****
  Любопитно

  толкжа много глупости прчетох че вече не знам дали има разумни хора в тази страна.другите директори не ги познажам но за БЕЛЕВ сам сигурен че триабва да баде уволнен само дори иза това че е допуснал витоша да изглежда по този жалак начин.На който му харесва така Витоша нека дз си плче за БЕЛЕВ.А иначе каквото има да се случва ще се случи Витоша не може да остане непокътната.Пример е Европа.


 65. 65 Профил на случаен
  *****
  Неутрално

  СЛУЧАЙНО ПРОЧЕТОХ ВСИЧКО ПО ГОРЕ,ВИЕ ЕКОЗАЩИТНИЦИ
  КЪДЕ СТЕ- ПО ПЛОЩАДИТЕ И ЛЯТОТО ПО ПЛАЖА,А КОГА ЩЕ ЗАЩИТАВАТЕ ПОЧИСТВАНЕТО НА ГОРИТЕ ,КОГА ЩЕ СЕ ЗАХВАНЕТЕ ВМЕСТО НА ПРОТЕСТИ ДА ОГЛЕДАТЕ МРЪСОТИЯТА ОКОЛО СЕБЕ СИ ,ЗАЩО ТО ВМЕСТО ПРОТЕСТИ МОЖЕ ДА ОРГАНИЗИРАТЕ ПОЧИСТВАНЕ НА ПАРКОВЕТЕ ОТ ТРЪНАЦИ ГРАДОВЕТЕ СА ПОТЪНАЛИ В МРЪСОТИЯ И ВИЕ ДИШАТЕ ТОЗИ МРЪСЕН ВЪЗДУХ И КРЕЩИТЕ ЗА ЕДНИ ИЗМИСЛЕНИ ГЛУПОСТИ
  ЗАЩО НЕ НАПРАВИТЕ ЕДИН ФИЛМ ОТ ВИСОКО С ПАРИТЕ КОИТО ВИ СЕ ОТПУСКАТ ЗА ДА СЕ ВИДИ НАЙ ПОСЛЕ ОТ ВСИЧКИ ,ЧЕ НЕ Е ВЯРНО ,ЧЕ ЧЕРНОМОРИЕТО Е ЗАСТРОЕНО ,ЧЕ ТУК СЕ НАМИРАТ НАЙ КРАСИВИТЕ ГОРИ ,КОИТО НЕ СА ИЗОБЩО ЗАСЕГНАТИ,ТОВА ,ЧЕ СЛЪНЧЕВ БРЯГ СЕ Е ПРЕВЪРНАЛ В ГРАД НЕ Е ТОКОВА СТРАШНО,ПО СКОРО СЕ ОБЛАГОРОДИ ,ТАМ НИКОГА НЕ Е ИМАЛО ПРИРОДА,ЗАБЛУЖДАВАТЕ И ХОАТА КОИТО НИКОГА НЕ СА СТЪПВАЛИ ПО ТЕЗИ МЕСТА.ИСТИНАТА МОЖЕ ДА СЕ ВИДИ
  АКО СЕ НАПРАВИ САМО ЕДИН ИСТИНСКИ ФИЛМ ЗА ПРИРОДАТА В БЪЛГАРИЯ,А НЕ ДА СЕ ДАВАТ ОСТАНКИТЕ НА ЕДИН ГРОЗЕН СТРОЕЖ ДО ЦАРЕВО,ТОИ ДОРИ НЕ СЕ НАМИРА В НИКАКЪВ ПАРК А НА ЕДНИ ГОЛИ ЧУКАРИ,СЪЩОТО ВАЖИ И ЗА ДРУГИ ТАКИВА СПРЕНИ ПРОЕКТИ ,ТЕ ЩЕ ЗАГРОЗЯВАТ ЗАВИНАГИ В ТОЗИ СИ ВИД В КОЙТО СА СЕГА,НО НА ВАС КАВО ВИ ПУКА,ВСИЧКО ПО ГОРЕ ,КОЕТО СЕ ЗАЩИТАВА НЕ Е ПАРКОВЕ ПАРК ВИТОША Е В БЕЗОРАЗНО СЪСТОЯНИЕ ,ЗАЩО НЕ ВЗЕМЕТЕ ДА ГО ПОЧИСТТЕ ,А ЩЕ ХОДИТЕ ПО ПЛОЩАДИТЕ...СТРАННИ ЕКОЗАЩИТНИЦИ.

 66. 66 Профил на silna
  *****
  Неутрално

  Радио Ереван:"Къде бяха Мария Капон, Антонела Понева и Иван Сотиров и защо кротко си мълчаха, когато тричленния състав на ВАС обяви парка Странджа за несъществуващ!?!"
  Отговор: По-далече във времето от наближаващите избори!!!

  Някой да се е запитал откога са тези директори? Те са нещо като Уго Чавесите на българската природозащита! - абонирани, пожизнени и о, Боже! - незаменими, но ДИРЕКТОРИ!
  ДАГ да въведе както в училищата конкурс за ръководните длъжности. Тогава нека се явяват милите, да се понапънат, да измислят добри идеи за развитието на защитените територии или друго нещо смислено – би помогнало в голяма степен за излизане от институционалната инерция и механизмите за самооблагодетелстване.

 67. 67 Профил на office@greenparty
  *****
  Неутрално

  ДЕКЛАРАЦИЯ

  „ЗЕЛЕНА ПАРТИЯ-БЪЛГАРСКИТЕ ЗЕЛЕНИ” изразява своето възмущение във връзка с преднамереното и неоснователно уволнение на Директорите на Природни паркове „Витоша”, „Странджа” и „Западна Стара планина”.
  Тези хора винаги са били в предните редици в защита на българската природа, подложена през последните години на поголовно застрояване и презастрояване. Те единствени се опълчиха срещу инвеститори и кметове на общини, които ръководени от комерсиални цели, посягат на красивата ни природа. Именно уволнените неправомерно директори доказаха незаконното строителство, извършено от фирма „Краш” в защитената територия на Природен парк „Странджа”. Българският съд е издал осъдителна присъда, но покровителите на тази фирма, в лицето на някои управляващи, местни и на национално ниво, пречат на изпълнението й, и съответно на възстановяването в първоначален вид на терена под строежа. Тези директори и в момента са в процес на доказване на незаконните действия, извършвани от офшорната фирма „Витоша ски” АД на територията на Природен парк „Витоша”. Тук обаче, изглежда лобито сред управляващите, в лицето на председателя на ДАГ-Стефан Юруков, се чувства достатъчно силно след като предприема такива драстични мерки срещу тези последни мохикани, застанали със своя авторитет в защита на природата. За нас това е поредният случай на корупция, който за съжаление ще има дългосрочни негативни последствия както за природата, така и за хората.

  „ЗЕЛЕНА ПАРТИЯ-БЪЛГАРСКИТЕ ЗЕЛЕНИ” се обръща към прокуратурата и ДАНС с поканата да се самосезират и да направят проверка на ДАГ относно заменките на горите, относно взаимоотношенията с офшорната фирма „Витоша ски” АД и държавните вземания, които тя дължи, относно уволнението на директорите на горецитираните паркове.

  „ЗЕЛЕНА ПАРТИЯ-БЪЛГАРСКИТЕ ЗЕЛЕНИ” се обръща към всички, които протягат „мръсни” ръце към малкото останала българска природа, с призива да проявят патриотизъм и да оставят природно наследство на бъдещите поколения. „Вие, с вашите незаконно натрупани пари, можете да си позволите живот и отдих в красиви кътчета извън България – ходете, където искате! Ние искаме нашите деца да живеят тук и да могат да се радват на чудната българска природа!”

  27.02.2009г. ЗЕЛЕНА ПАРТИЯ-БЪЛГАРСКИТЕ ЗЕЛЕНИ
  Член на ЕВРОПЕЙСКАТА ЗЕЛЕНА ПАРТИЯ

 68. 68 Профил на илия
  *****
  Весело

  с такива декларацй борехме капитализма и лошия чичо сам.от историята знаете до каде стигнахме

 69. 69 Профил на Горския
  *****
  Неутрално

  до Силна Иванова - не е хубаво да плюете работата, която Ви даваше хляб толкова години. Никой не е светец, нито гений във всичките си задължения, но поне не можеш да кажеш, че Стефан е крадец или корумпиран, за разлика от .. Вие знаете кого. Интересно докато това Ви беше работа, не видях да пишете в нито един сайт, а сега не мога да прочета нито една дописка без да се натъкна на независимото Ви мнение. Пиша го с болка, защото знам колко направихте за защита на парка Странджа по одисеята Краш 2000. Човек не трябва да се обръща с гняв назад.

 70. 70 Профил на Strandjanec
  *****
  Гневно

  Кметовете на М.Търново и Царево пуснаха доносите срещу Стеан Златаров, защото пречи на далаверите им. В тези доноси го обвиняват за неща, за които те отдавна трябваше да са клиенти на прокуратурата... Но в България нали знаете как стават тези неща... А пък са и от управляващата коалиция! Боже пази България от такива кметове, а на избирателите тежко и горко. Но народа си спи сладък сън и те - тези кметове на това разчитат и на големите рушвети, които ще получат за това си деяние.

 71. 71 Профил на Венелина
  *****
  Неутрално

  Аз бях на 27 февруари и участвах в протестните действия на шепата млади природозащитници. Така не съм се чувствала от 3.11.1989. Изцяло се присъединявам към коментарите на всички, които милеят за българската гора. За да остане природа не само в България, а и на планетата трябва да се обединяваме и да действаме в името на нашето бъдеще и на бъдещето на поколенията, идващи след нас. В Добрич създадохме Клуб Екоравновесие. Твърдо сме решени да им приседнем на всички алчни рушители на природните дадености на красивата ни Добруджа.
  Събудете се, хора! Няма време. В крайна сметка този жив организъм, родната ни планета Земя, ще се отърси от нас, човеците,като от космически боклук, ако не престанем да режем клона, на който седим. Създавайте действени екоорганизации по места, не оставяйте управляващите на всички властови позиции спокойно да капитализират времето, което преседяват във властта. На времето пробуждането на гражданската съвест на българите започна от Русе, заради екопроблем. За 20 години се натрупаха достатъчно основания да не вярваме на всички съществуващи досега партии. Лично аз призовавам на следващите избори, особено младите хора, да гласуват за зелените, доказали с конкретни действия своята безкористност и последователност в отстояването на единствено заслужаващата си кауза - устойчиво развитие на човечеството чрез съхраняване на природните дадености.

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK