Европейската агенция по лекарствата набира служители

Европейската агенция по лекарствата набира служители

© ReutersЕвропейската агенция по лекарствата (EMEA) обявява процедура по подбор на кандидати за работа. Одобрените кандидати ще бъдат включeни в списък с резерви и в зависимост от бюджетните възможности на Агенцията може да им бъде предложен петгодишен договор.


EMEA отговаря за координарането на оценката и контрола на лекарствените продукти за хуманна и ветеринарна употреба в ЕС. Седалището й е в Лондон.


Желаещите могат да кандидатстват за следните длъжности: научен администратор по фармакологичното наблюдение и управление на риска при лекарствените продукти за хуманна употреба след разрешаване (степени AD5 и AD8); научен администратор в отдел ''Оценка на лекарствените продукти за хуманна употреба след разрешаване (степен AD6), както и научен администратор в отдел Оценка на лекарствените продукти за хуманна употреба преди разрешаване'', секции ''Безопасност и ефикасност'' и секция ''Научни консултации, педиатрия и лекарства за сираци'' и администратор по управление на проекти.
Задължително условие за достъп до конкурса е гражданството в страна членка на ЕС или страна от ЕИП – Исландия, Норвегия и Лихтенщайн.


Крайният срок за кандидатстване е 4 март 2009 г. Повече информация можете да намерите на интернет страницата на ЕМЕА.

Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK