Онлайн семинар за работа и стаж в евроинституциите ще се проведе на 30 март

Онлайн семинар за работа и стаж в евроинституциите ще се проведе на 30 март

© Юлия ЛазароваЕвропейската комисия в България и порталът за работа и кариерно развитие Кариери.bg организират уебинар за възможностите за работа и стаж в европейските институции. Онлайн семинарът се организира във връзка с отворения на 8 март ежегоден конкурс за работни позиции в евроинституциите. Крайният срок за подаване на документи за кандидатстване е 10 април, а пълните условия за участие могат да бъдат намерени на сайта на EU Careers.


Актуалните възможности за работа в евроинституциите ще бъдат представени от Бойко Благоев, ръководител отдел "Комуникации" на Представителството на Европейската комисия в България. Във втората част на уебинара ще бъде направен преглед и на възможностите за стажове, които предлагат различните европейски институции.


Семинарът е подходящ за студенти в последен курс на обучение и за дипломирани професионалисти с натрупан опит в различни сфери.
Уебинарът ще се проведе на 30 март с начален час 11.30 ч. Участието е безплатно, необходима е предварителна регистрация тук.


Пълен запис ще бъде наличен на Facebook страницата на Европейската комисия в България, където ще могат да се задават и въпроси за възможностите за работа и стаж. Предварителни въпроси към лектора може да се изпращат и на [email protected]

Ключови думи към статията:

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK