MEDIA 2007 - Подкрепа за търговските агенти, специализирани в международно разпространение на европейски филми

Максималната налична сума по настоящата покана е 1 000 000 EUR

MEDIA 2007—Подкрепа на международното разпространение на европейски филми

Подкрепа за търговските агенти, специализирани в международно разпространение на европейски филми

Подробно за програма МЕДИЯ 2007

1. Цели и описание

Настоящата покана за представяне на предложения се основава на решението на Европейския парламент и на Съвета за създаване на единна многогодишна програма за мерки на Общността в областта на аудиовизията за периода от 2007 г. до 2013 г.


2. Допустими кандидати/бенефициенти

Адресати на настоящото съобщение са европейски организации, регистрирани и контролирани от граждани на държавите-членки на Европейския съюз, на страните от Европейското икономическо пространство, които участват в програма "МЕДИЯ 2007" (Исландия, Лихтенщайн, Норвегия), и на Швейцария. Известието е предназначено за европейски фирми, специализиращи в международното разпространение на европейски кинематографични филми.


3. Бюджет и срок на проекта

Максималната налична сума по настоящата покана е 1 000 000 EUR, а предвидените средства са от финансовата 2008 година. Финансовата помощ от Комисията не може да надвиши 50 % от общата сума на допустимите разходи.
Максималният срок на проекта е 16 месеца.


4. Краен срок

Кандидатурите се изпращат до Изпълнителната агенция за образование, аудиовизия и култура (EACEA) най-късно до 15 ноември 2007 г.

5. Допълнителна инфомация

Пълният текст на поканата за представяне на предложения и формулярите за подаване на кандидатури се намират на Интернет страницата на Изпълнителната агенция за образование, аудиовизия и култура (EACEA)


Кандидатурите трябва да отговарят на всички условия, определени в този пълен текст, и да бъдат подадени чрез предвидените за целта формуляри.


6. Ако се интересувате от участие в програма МЕДИЯ 2007, Ви препоръчваме да се свържете с Информационното бюро на програмата в България на следния адрес:


Г-н Камен Балкански
Бул. Дондуков 2-А


Тел.: 988 32 24 или 987 03 25
Факс: 987 53 69


Там ще получите повече информация и съвети


Източник: ЕК

Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK