Финансова схема за подкрепа на трансфера на знания към Малки и средни предприятия (Ваучерна схема)

Крайният срок за подаване на заявленията е 16.00 часа на 29 април 2008 г.

Схемата за подкрепа на трансфера на знания към предприятия е насочена към реализиране на дейности за предоставяне на технологични знания от висши училища и научни организации ("доставчици на знания") към предприятия, с цел да се стимулира връзката между науката и бизнеса.


Предприятието, което кандидатства, трябва да е регистриран в България търговец по смисъла на Търговския закон и да е микро, малко или средно по смисъла на Закона за малките и средните предприятия.


За финансиране по схемата се допускат проекти, насочени към решаване на определен проблем с приложен характер чрез придобиването на знания, свързани с иновация на продукти, процеси и услуги. По схемата се финансират само разходи за консултантски услуги, предоставяни от доставчика на знание на предприятието-бенефициент.
Заявленията за участие се подават в регионалните офиси на Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия в градовете Благоевград, Бургас, Варна, Велико Търново, Враца, Плевен, Пловдив, Русе, Стара Загора и в София (пл.Света Неделя № 1).


Крайният срок за подаване на заявленията е 16.00 часа на 29 април 2008 г.


Заявление за участие в схемата може да изтеглите оттук.


Правила за реализиране на Финансова схема за подкрепа на трансфера на знания към предприятия (Ваучерна схема).


Заповед на Министъра на икономиката и енергетиката за утвърждаване на Правила за реализиране на Финансова схема за подкрепа на трансфера на знания към предприятия (ваучерна схема).


Моля, задавайте писмено Вашите въпроси на следната е-поща:


[email protected]


Източник: Интернет страница на Изпълнителна агенция за насърчаване на малки и средни предприятия

Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK