БНТ с две нови предавания и най-много ефирно време за изборите

Това е маркетинг публикация. Отговорността за нейното съдържание носи рекламодателят и то отговаря на правилата за .

Обществената телевизия включва в програмната си схема две нови специални предавания за президентските избори и подновява рубриката "Гласовете на България", както и предизборните диспути

Обществената телевизия включва в програмната си схема две нови специални предавания за президентските избори и подновява рубриката "Гласовете на България", както и предизборните диспутиБНТ отново е единствената национална медия, която отделя най-много време за предизборната кампания и програмира допълнително съдържание в праймтайма, което е различно за двете надпревари - за президентските и за предсрочните парламентарни избори.
Обществената телевизия включва в програмната си схема две нови специални предавания за президентските избори и подновява рубриката "Гласовете на България", както и предизборните диспути. С подписаните споразумения между обществената телевизия и участниците в изборите БНТ гарантира равен достъп и обективно отразяване на всички кандидати. Всички дискусии и диспути по кампаниите ще бъдат с жестомимичен превод.


Всеки понеделник от 21:00 ч. в ефира на БНТ 1 започва специалното предаване "Президентски избори 2021: Дебатът за България" с водещ Надя Обретенова, в което кандидатите за президент и вицепрезидент, регистрирани от ЦИК, ще дебатират по най-важните за България проблеми.


От 19 октомври започна и специалното предаване "Президентски избори 2021: Кандидатите". Всяка седмица, в 20:45 ч., кандидатпрезидентските двойки ще отговарят на въпросите на водещите Аделина Радева и Поли Златарева.
В ефира на БНТ 1 се завърна рубриката "Гласовете на България" и всекидневните диспути, в които зрителите проследяват и двете предизборни кампнии - за президентските и за предсрочните парламентарни избори.


Водещите на "Гласовете на България" са Спас Кьосев, Марина Матева и Нора Арсова

Водещите на "Гласовете на България" са Спас Кьосев, Марина Матева и Нора Арсова


От понеделник до четвъртък от 16:00 ч. на живо се излъчват диспутите за предсрочните избори за народни представители, а всеки петък от 16:00 ч. - диспутите за изборите за президент и вицепрезидент. Водещи ще са Христина Христова, Илина Бисерова, Марина Матева, Даниел Михайлов и Мая Костадинова.


Водещи на предизборните диспути ще са Христина Христова, Илина Бисерова, Марина Матева, Даниел Михайлов и Мая Костадинова.

Водещи на предизборните диспути ще са Христина Христова, Илина Бисерова, Марина Матева, Даниел Михайлов и Мая Костадинова.


Рубриката "Гласовете на България" се излъчва всеки ден след централната емисия "По света и у нас". Водещите Спас Кьосев, Марина Матева и Нора Арсова ще представят новините от кампанията, организацията на предизборния процес, политическите послания на партиите, техните нови лица и идеите на кандидатите.


Четири издания на "Панорама" и три издания на "Референдум" ще бъдат посветени на парламентарните избори. В тях зрителите могат да видят кандидат-депутати от политически формации, регистрирали листи във всички многомандатни избирателни райони.


Съдържанието на специалната секция на bntnews.bg "ИЗБОРИ 2021" ще бъде разширена с база данни за кандидатите за президент и вицепрезидент. За трети път тази година дигиталната платформа на обществената телевизия ще предложи и интерактивна карта с база данни за кандидатдепутатските листи.


Научете най-важното за ИЗБОРИ 2021 с диспутите, интервютата и новините на БНТ. Гледайте по БНТ 1 и следете в реално време на bntnews.bg.


ИЗБОРИ 2021 #ИзбериВажното

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK