Международният транспортен форум търси "Млад изследовател на годината"

Международният транспортен форум търси "Млад изследовател на годината"

© Associated PressМеждународният транспортен форум обяви награда за Млад изследовател на годината с каузата да подчертае важността на проучванията и политиките в сферата на транспорта.


В конкурса могат да участват изследователи на възраст до 35 години, които са провели проучването си в институция, университет или консултантска фирма, намираща се в държава - членка на Международния транспортен форум, каквато е и България.


Кандидатите трябва да представят авторски текст, представящ значим принос към проучванията в сферата на транспорта на тема "Транспорт, търговия и туризъм".
Изследването трябва да анализира аспект на взаимовръзките между транспортния сектор и еволюиращия икономически, социален или социологически, исторически, географски, демографски или политически контекст.


Кандидатстване:


Кандидатите трябва да изпратят апликационна форма, включваща кратко резюме на изследването на английски или френски език (максимум 200 думи).


Награда


Най-добрият кандидат ще получи награда в размер на 5000 евро и ще бъде поканен да присъства на церемонията по награждаването, която ще се проведе в Лайпциг, Германия, по време на Международния транспортен форум от 27 до 29 май 2015 г.


Крайният срок за кандидатстване е 30 януари 2015 г.
Повече информация на уебсайта на Международния транспортен форум.

Ключови думи към статията:

Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK