Бъди победител, изследвай се навреме!

Това е маркетинг публикация. Отговорността за нейното съдържание носи рекламодателят и то отговаря на правилата за .

Съдържание от Астелас България:


"Астелас България" в партньорство с Българското онкологично научно дружество (БОНД) и ПФК "Левски" ще отбележат Световния месец за превенция на мъжкото здраве - ноември, с информационна кампания "Заедно срещу рака на простатата". Целта на кампанията е да фокусира общественото внимание върху необходимостта от редовна профилактика, ранната диагностика и своевременно лечение на заболяването.


Японската фармацевтична компания Astellas, основана през 2005 г. чрез сливането на Yamanouchi и Fujisawa, наследява и съчетава почти 2 века колективен опит в разработването на иновативни медикаменти. Днес Astellas e глобална фармацевтична компания, представена в повече от 50 страни по света и развиваща добре балансиран бизнес в няколко основни региона - Япония; САЩ; Европа, Канада и Австралия; Китай, Хонг Конг и Тайван; Русия, Латинска Америка, Близък Изток, Африка и Азия.

Ключови думи към статията:

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK