Покана за обмен на служители в областта на безопасността на нехранителните стоки

Изпълнителна агенция за здравеопазване и въпроси, свързани с потребителите на ЕК представя покана за финансиране на обмени на длъжностни лица, ангажирани в областта на безопасността на нехранителните стоки. Поканата е в рамките на общностната Програма за защита на потребителите 2007-2013 г.


Бенефициенти:


ЕС ще финансира обмен между служители в компетентните надзорни или изпълнителни органи, отговорни за безопасността на потребителските стоки, както и други организации с нестопанска цел, ангажирани в тази сфера на дейност. Организациите трябва да са учредени в страна членка на ЕС или страните от ЕАСТ и ЕИП (Исландия, Норвегия и Лихтенщайн).
Финансиране:


ЕК покрива пътните разходи и издръжката на служителите, която включва настаняване, разходи за храна, местен транспорт, застраховки и тн. Общият размер на средствата за един служител не трябва да надхвърля 25 000 евро.


Краен срок: 2 октомври 2009 г.


Повече информация:
На интернет страницата на Изпълнителна агенция за здравеопазване и въпроси, свързани с потребителите

Ключови думи към статията:

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK