Покана за проекти за обучение по програма МЕДИЯ 2007

Изпълнителната агенция за образование, аудиовизия и култура на ЕК кани всички заинтересувани да представят проекти по схема на финансиране "Развитие, разпространение популяризиране и обучение" на програма МЕДИЯ 2007.


Цел:


Една от целите на програмата е насърчаване на обмена и сътрудничеството в подкрепа на свързването в мрежи на европейските действащи лица в областта на обучението, и по-специално на висши учебни заведения, обучаващи организации и партньори в аудиовизуалния сектор, както и насърчаване на мобилността на студентите и обучаващите в Европа.
Допустими кандидати:


Настоящата покана е отправена към паневропейски консорциуми на висши учебни заведения, обучаващи организации и партньори в аудиовизуалния сектор.
Кандидатите трябва да са установени в една от 27-те държави  - членки на Европейския съюз, Исландия, Лихтенщайн, Норвегия, Швейцария или Хърватия.


Допустими дейности:
-  обучение по икономическо, финансово и търговско управление
-  обучение по нови аудиовизуални технологии
-  обучение по разработване на проекти за сценарии.


Проектите трябва да бъдат реализирани между 1 септември 2010 г. и 30 юни 2012 г.


Бюджет: 2 000 000 евро


Финансовата помощ от страна на комисията не може да надвишава 50%/75% от общите допустими разходи.


Краен срок: 30 април 2010 г.


Допълнителна информация:


Пълният текст на поканата е публикуван в брой С030 от 6 февруари 2010 г. на Официалния вестник на ЕС.


Пълният текст на насоките, както и формулярите за кандидатстване, са достъпни на интернет страницата на програма МЕДИЯ 2007.

Коментари (1)
  1. Подредба: Сортирай
  1. 1 Профил на Пенчо
    *****
    Неутрално

    линкът ("интернет страницата на програма МЕДИЯ 2007 - http://http//ec.europa.eu/information_society/media/training/forms/initial/index_en.htm) не работи

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK