Покана за подпомагане на европейските сдружения, представляващи интересите на потребителите в изготвянето на стандарти за стоки и услуги

Изпълнителната агенция за здравеопазване и въпроси, свързани с потребителите (EAHC) на Европейската комисия (ЕК), обяви покана за проекти за финансиране на дейността на европейските сдружения на потребителите, които представляват интересите на потребителите в изготвянето на стандарти за стоки и услуги на ниво Европейски съюз.


Цел и допустими дейности:


По-конкретно настоящата покана за представяне на предложения има за цел предоставяне на финансова помощ под формата на безвъзмездна помощ за извършване на дейността  за функционирането на европейските сдружения на потребителите, представляващи интересите на потребителите в изготвянето на стандарти за стоки и услуги на ниво Европейски съюз чрез сключване на рамкови споразумения за сътрудничество с продължителност четири години — в рамките на оперативния период 2011, 2012, 2013 и 2014 г. — които установяват дългосрочно сътрудничество (партньорство) между агенцията и избраните партньори.
Допустими кандидати:


Кандидатите по настоящата покана трябва да бъдат организации на потребителите, представляващи интересите на потребителите в изготвянето на стандарти за стоки и услуги на ниво Европейски съюз.


Бюджет: 1.3 млн. евро за 2011 г.


Съфинансирането от страна на ЕАНС не може да надвишава 95% от общите разходи.


Краен срок: 27 септември 2010


Допълнителна информация:


Пълния текст на поканата и други сходни документи можете да намерите на интернет страницата на ЕАНС.

Ключови думи към статията:

Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK